Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent álomomban leszúrni...

Mit jelent álomomban leszúrni a pasim?

Figyelt kérdés

Az álmomban átjött a barátom és éppen anyukámmal beszélgettek. Jól kijöttek örültem is azután valamivel nagyon felhúztam magam már nem is tudom mivel, de csak azt láttam megoldásnak, hogy bezártam magam a fürdőszobába. A pasim kopogott az ajtón és még akkor is nagyon kedves volt, de én a fürdőben talált késsel egyszerűen hasba szúrtam. Aztán behúztam a fürdőbe és mégtöbb embert akartam volna megölni azaz anyukámat, de őt képtelen voltam és akkor jöttem rá mit is tettem. Anyukám segített eltűntetni a holttestet de utána végig nagyon bántam az egészet, amikor leszúrtam a párom, akkor viszont jó érzés volt, szóval elég ijesztő.

(Kérlek, ne írja senki, hogy biztos pszichopata vagyok és meg akarom ölni, mert nem akarom megölni a pasim se anyukám mindketten nagyon sokat jelentenek nekem és jó a kapcsolatunk, nem is veszekedtünk az álom előtt)

2020. jan. 27. 05:39
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Ez még forgatókönyvnek is pocsék, próbálj valami használhatóbbat álmodni.
2020. jan. 27. 08:29
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Azt jelenti, amit a tudattalanod küldött üzenetként, csak nem akarod vagy nem mered megérteni: anyád gyűlöli a pasidat és nem enged magáról leválni. Csakis anyuka lehet a képben, pasi nem. Esetleg ott van egy jó adag apagyűlölet a háttérben, aminek szintén anyuci a gyökere.

Valószínűleg te pedig félsz a pasidat választani, a szerelmet és a jövőt, anyukával szemben.

Ezt jelenti az álom.

2020. jan. 27. 08:38
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Ez teljes mértékben normális. Semmi probléma sincs. Csak tartsd távol magad az emberektől.
2020. jan. 27. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
Ez az álomkép arra utalhat, hogy bár úgy gondolod jól kijössz a pároddal, de mégsem. Van valami ami zavar és akár szakítóok is lehet, lelked mélyén elkezdtél e miatt eltávolodni a párodtól. A tudat alattid nem megölni akarta, csak eltávolodni tőle.
2020. jan. 27. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!