Mit jelentenek ezek az álmok?
Tegnapelőtt azt álmodtam hogy egy helikopter lezuhant, szaladtam a tömeggel hogy nehogy ránk zuhanjon. Következő éjjel azt álmodtam hogy a házunk kezd kettérepedni, mindenhol térdig érő víz és miután felmentem az emeletre, láttam hogy az emeleti mosdócsapból ömlik a víz.
Általában mindig menekülök az álmaimban és halál történik. De legtöbbször csak arra ébredek hogy zokogok és nagyon ver a szívem, az álomra ilyenkor nem emlékszem.
Zaklatottság ez vagy előre megérzek dolgokat?
Szívesen olvasom olyanok válaszát, akik foglalkoznak ilyen természetfeletti dolgokkal.
/31F/
Azt jelentik, hogy nagyon erős szorongásos álmaid vannak - menekülsz, üldöznek, azt érzed valami rossz fenyeget stb.
Ha heti kettőnél sűrűbben vannak erős szorongásos (rém)álmaid és e miatt nem tudod magad kipihenni akkor érdemes felkeresni egy szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!