Mit jelentenek ezek az álmok? (többi lent)
Nem egyszer volt már,hogy elraboltak álmomban. Volt olyan mikor egy ilyesfajta filmet néztem és aznap este hasonlót álmodtam (kitérek majd az álmokra is). Olyan is volt 1-2 hete, hogy egymás után 2szer, azaz első és másodiknap is elrablásról álmodtam.
Szóval volt olyan mikor egy utcában voltam amit álmomban ismertem de amúgy nem, és folyton egy barátnőmmel eljártunk oda. Kendők meg kalapok voltak ott és azzal viccelődtünk. Aztán Megjelent egy férfi és engem elráncigált a barátnőm meg elment. Ismertem a férfit ő rabolt el. (innen képszakadás). Sokszor próbáltam elszökni de mindig vissza kerültem örült nekem a férfi hogy mindig megvoltam. Aztán egyszer sikerült elmenekülni azzal a barátnőmmel és két nagy darab férfi segített elszökni úgy hogy adtak egy autót. Itt már a házunk közelében lévő parkolót láttam ami mellett van egy játszó tér ahova mindig lejárok a barátaimmal. Nos miután elmenekültünk valahogy láttam hogy reagál a férfi hogy elmentem. Nagyon ideges volt és össze tört az emberei meg kerestek engem. Autó üldözés volt mert a végén megtaláltak és végül felébredtem. Az utolsó emlékem hogy Megtaláltam az anyámat de nem tudtam sokáig maradni és az az autónk eltűnt. Elfutottunk egy sikátorban ahol az emberei megtaláltak és Ennyi.
Volt olyan is hogy azért raboltak el engem meg még sok lányt mert a férfinak mániája volt hogy neki szép lányai legyenek. Hatan lehettünk. Volt hogy elmentünk sétálni vagy bulizni. Egyszer volt hogy elmehettünk egyedül a lányokkal iszogatni ahol elkezdtem beszéni egy velem egyidős sráccal de Megjelent az a férfi és mérgesen haza ráncigált kiabáltam hogy segítsenek mert ez a férfi elrabolt de senki nem segített.
Kicsit hosszú lett bocsánat de köszönöm ha elolvastad 😊
Még mielött bárki mondaná hogy kitaláltam vagy bármi hasonló annak üzenem, hogy nem nem kitaláltam erről tényleg álmodtam. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!