Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ezt álmodtam. Mit jelenthet?

Ezt álmodtam. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

A házunk és a suli összemosódott és ott játszódott az álom. Arra emlékszem hogy váladékot köhögtem fel amit ki is koptem, de véres volt, utana meg végig jött a cér a számból és valaki bejott velem a mosdóba hogy segítsen.

A jelenlegi helyzetemmel/napjaimmal egyáltalán nem tudom összefüggésbe hozni az álmot.

2020. jan. 22. 06:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Márpedig van összefüggés még ha burkolt is. Az álmok a tudat alattid tiszta kivetülései csak "kódoltan", átvitt szimbólumokként jelennek meg. Ez az álom enyhén szorongásos volt, hogy miért... keresd az okát, mi az amitől félsz, nagyon tartasz (betegség?)?
2020. jan. 22. 12:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Semmitől, inkább csak a továbbtanulás amin pörög az agyam. De ezen felül semmi.
2020. jan. 22. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
A legjobban te magad tudsz rájönni mit jelenthet. Illetve a Jóisten mondhatja el neked esetleg, ha szépen megkérdezed..
2020. jan. 28. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszek az ilyenekben, bocsi.
2020. jan. 28. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!