Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy találkoztam az unokatestvéremmel aki miután megálltunk beszélgetni neki fogott zokogni, én meg kérdeztem hogy mi a baj erre mondta hogy szakított a barátnőjével (akivel már együtt él és van már egy gyerekük) ,erre én azt mondtam neki hogy gratulálok! Egyébként nincs semmi problémám a barátnőjével/élettársával. De már többször is álmodtam ezt ugyan így!2020. jan. 18. 19:04
1/1 anonim válasza:
Rokont sírva látni: szerencse. Beszélgetni: nyereség. Az álombéli sírás és zokogás is egyrészt vidámságot jelent, másrészt pedig azt, hogy a múlt fájó emlékei zaklatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!