Valamit jelent hogy folyamatosan róla álmodok?
Figyelt kérdés
Volt régen egy osztály társam szerelmes voltam belé, 5 éve láttam kb utoljára és azóta van egy párom 2 éve vagyok vele nagyon szeretem és nem érdekel senki más
Folyamatosan régi osztálytársamról álmodok olyat hogy csak simán szerepel benne de a legtöbb az az álom hogy ölelget, csókol, együtt vagyunk
Nem értem miért van ez nem érzek már semmit iránta ?
Valamit jelent ez?
20/l
2020. jan. 18. 09:46
1/1 anonymousreview60 válasza:
"nem érzek már semmit iránta" Hahaha. Gondolod te, de nem úgy a tudatalattid. Nos, vagy nincs az vele lezárva, vagy volt/(van?) a srácnak egy-két olyan jellemzője, ami neked hiányzik a párodból. Esetleg a kapcsolatod kezd szürkülni, és új impulzust keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!