Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Akik álmodtak a "fekete...

Akik álmodtak a "fekete sárkánnyal", hogy nézett ki?

Figyelt kérdés

nemrég nekem is volt, egy álmom, s ahogy olvasgattam az oldalon, egy-két másik kérdezőnek is szereplője volt a fekete, és érdekel, nektek milyen volt....

a másik része a kérdésnek, hogy ez mit jelenthet? belső félelem, tudatalatti?

2020. jan. 14. 08:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mi az? Most meg sok?🤣🤣🤣
2020. jan. 17. 22:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kicsinyke aszott volt a pénisze. Erre szilárdam emlékszek.

Büdi ronda fogai és hajléktalan bűze is voolt

2020. jan. 19. 00:44
 13/13 A kérdező kommentje:

ez most komoly v szpatsz?

Az egész csak azért érdekel, mert le akarom szűkíteni a kört, mennyire hasonlóak az álmokban szereplő lények, helyszínek....

#4, 5, 8

köszi, a válaszokat. A részletekbe 10 és 12 félék miatt nem akartam bele menni, Inkább megfigyelem a részleteket , misem a felmerülő érzésekkel törődjek. (a díszlet, viszonylagos méret, szagok, ízek, tapintás s ha esélyem van rá az irányok É-D)

S ahogy keresgéltem az álomfejtésben úgy derült ki, hogy a részleteknél, sokszor fontosabb, hogy mit is érez az ember közben...

8-as, igen. Az álmot megelőző napokban sárkány fejeket néztem a neten, az unokatesóm gyerekkora óta imádja őket. 18 lesz s készítek neki egy flaskát (csak a tokot)

Bak jegyű így azzal is akartam kombózni a bőr tokot, hogy még inkább személyre szóljon.... s jött az álom, ennyi az előzmény, de ilyen forma a neten nincs.

A kérdés, első sorban abból indul ki, hogy mások álmában is megjelent, a gyk-n ezen kívül még 3 szerepel, abból 2 másoké. Már az sem zavar ha azok is leírják, hogy hogy nézett ki a fenevad akiknek más színben tűntek fel, elég széles a skála.

2020. jan. 19. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!