Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon valósághű álmom volt, egy angol faluban lehettem, ahol ott volt velem az anyám. Olyan érzések kavarogtak bennem, mintha egy földöntúli helyen lettem volna, egy másik síkban. Olyan mintha a középkorban lettem volna. Aztán láttunk egy fa hidat, ami több kilométerig átnyúlt egy másik szigetre. Volt több sziget is, de csak arra volt ez a híd. A feléig elmentünk, aztán valamiért visszafordultunk. Olyan mintha ez egy megtörtént esemény lett volna. A legfontosabb, hogy rájöttem, hogy álmodok, fura érzés volt, hogy miközben én alszok, a testem az álmomban mégis mozog.. nehéz megmagyarázni, de nagyon érdekes volt.. miket jelenthetnek?

2020. jan. 12. 10:58
 1/2 A kérdező kommentje:
Lehet az segít valakinek, de most tartok az életem eddigi legnehezebb szakaszánál.. depresszió és paranoia kombináció..
2020. jan. 12. 11:03
 2/2 anonim ***** válasza:
75%

A híd a régi és az új éned közötti út. Ha anyukáddal voltál akkor a tudatalattid azt súgja hogy vagy ő tart vissza vagy ő fog segíteni, de mindenképp fontos szerepe van.

Beszélgess vele ha lehet. Nem az álomról, hanem csak úgy mindenről

2020. jan. 12. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!