Miért álmodtam ilyen rosszat az államvizsgámról?
Pár nap múlva államvizsgám lesz és sajnos elég felületesen tanultam meg a tételeket. Sok van amit fel se tudok eleveníteni, de muszáj elmennem, mert már nagyon régóta halasztom.
Azt álmodtam, hogy nyitva volt a vizsgáztató terem ajtaja, egy tanársegéd valaki állandóan be és ki járkált miközben több hallgatóval együtt egy hosszában elhelyezett asztalnál kint ültünk a folyosón, hogy kidolgozzuk a tételeket. Mivel nem mindig figyeltek ránk, ezért volt aki puskázott én meg olyat kaptam, ami nem is volt a tételsorban és elkértem valaki puskáját, de annyira remegtem, hogy mertem puskázni és a szöveget se láttam. Aztán behívtak, valamit tőmondatokban elmotyogtam meg hogy ilyen tétel nem is volt miközben talán éppenhogy csak nem sírtam, de arra már nem emlékszem, hogy megbuktam-e.
Ezek után legszívesebben el se mennék soha többet és inkább lennék akár közmunkás csak legyen végre nyugalmam. Bánom, hogy nem választottam valami alja melós szakmát, ami fizikailag nehéz, de legalább stresszmentes.
Azért álmodsz ilyet mert félsz, ez teljesen normális.
Nekem is volt rémálmom ettől, de jól sikerült minden.
A másik része, az hogy nem tudtad elolvasni a szöveget, egy nagyon érdekes tulajdonsága az álmainknak.
Álmunkban ugyanis egyikünk sem tud olvasni. Ezt ha nem tudjuk zavaró, és félreérthető lehet az álmunknál.
Sok sikert a vizsgához.
ez csak azért volt, mert stresszelsz miatta, de nem jelent semmi olyat, hogy tényleg nem lesz meg
normális, hogy izgulsz, de azért próbálj meg egy kicsit megnyugodni, mert ha túlzásba viszed, akkor az a teljesítmény rovására mehet
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!