Mit jelent, ha azt álmodtam hogy a tenyeremen lévő vonalak elkezdtek változni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon hiszek az ilyesmiben, de ez nagyon különös álom volt számomra. Mit jelent? Nem találom sehol. Valamilyen lelki háttere lehet? Mire utal?
Előre is köszönöm a segítséget!
2019. dec. 28. 20:59
1/4 anonim válasza:
Bizonytalan vagy magadban, tetteidben, kapcsolataidban, tehát gyerekes vagy, tanulnod kell még.
2/4 anonim válasza:
változást.
Bár eleve nagy dolog hogy a tenyer meg tudtad nézni álmodban.
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából a tenyerem vonalai a mostani randipartnerem kezének vonalaira változtak, utána visszaváltoztak a sajátomra. Nem tudom hogy jól emlékszem e, de ahogy fordítottam a kezem az ujjaim az egyik kollégám ujjaihoz hasonlítottak.
Nagyon bizonytalan vagyok benne hogy legyen e kapcsolat ezzel az uriemberrel. Privátban azt írták hogy ő lesz az igazi, de nem ezt érzem, de ki tudja, nagyon sokat kéne csiszolódni.
2019. dec. 29. 12:14
4/4 A kérdező kommentje:
Csak a kezemet láttam akkor, azért ilyen fura, nem volt más a képben.
2019. dec. 29. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!