Miért van az, hogy az utóbbi időben csak verekedni szoktam az álmaimban?
Most vagyok ott, hogy kezdem jobban érezni magam a bőrömben, félév előtt javultak a jegyek, lett egy őszinte és szerető barátnőm.
Az első álmomban az egyik olyan ismerősömet vertem meg, aki a való életben sokat szekált még általánosban, de akkor is kiálltam magamért, a valóságban is verekedtem vele mégis lelkileg akkoriban nagyon megviselt. A másik álmomban nem tudom hogy kit, de csak verek... Valamikor a szemeibe nyomom az ujjaim, vagy ájulásig fejelem. Miért vannak ilyen álmaim?
16/F
elnyomott agresszió
de hallod nyitottam egy klubot a pincémben, úgyhívják hogy a harcosok klubja
1- szabály hogy senkinek nem szólhatsz a klubról
2- ha először jösz akkor bunyóznod kell
a többit nemtom
fojtott agresszió és érzelmek, stressz, szorongás.
addig szerintem nem gáz míg egy csatamezőn nem találod magad... sportolsz valamit, vagy abbahagytad? Mert azzal tudod csökkenteni ezeket.
Igazából napi szinten szoktam kb 1 órát viszonylag intenzíven edzeni(később tervezek önvédelmi órákra is menni). Engem lelkileg ezek a traumák csak annyit csináltak velem, hogy felerősítettek szerintem, hogy ettől csak rosszabb lesz. Már rég beletörődtem, nem is foglalkozom vele, de más olyan dolgot nem tudok, aminek köze lehetetne ehhez a múltból.
Ma csak gondolatokban vagyok nagyon erőszakos, ha megtámadna valaki, akkor fixen nem hagynám magam. Egyébként lehet, hogy van köze hozzá, de bármilyen ártatlan mozdulatot tesz valaki körülöttem, egyből rosszra gondolok, valamint nem tudok sok emberben megbízni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!