Mi lehet a jelentése, ha visszatérő álmaimban lebegek?
Normális álmok ezek, nem tudok repülni meg magasan lebegni, csak elemelkedek kicsit a földtől, hogy ne érjen le a lábam, és úgy megyek lebegve előre.
Már jöttem így lépcsőn is le, de általában van ott valaki, akinek mutatom, hogy mire vagyok képes. Az első ilyen álmom több éve volt, azóta is néha fel felbukkan álmaimban ez a tulajdonságom.
22/L
Egyébként a valóságban nagyon furán megyek le a lépcsőn, mindenki megelőz, és páran már szóltak érte ahogyan megyek. Meg mindig visszahúzódó voltam, csendes, nem volt sok önbizalmam.
Sokszor álmodom én is ilyet, kamaszkorom óta (már 50 vagyok...)
Talán egy vágy, hogy az ember otthagyja a földi nehézségeket, hogy többet meg tudjon cselekedni, mint amire így képes. Motivált lehetsz sok jó dologra.
Lépcsőn járás: a lépcsőn (illetve hegyről) lefelé nekem is rémes, sokszor kapaszkodva megyek, direkt csináltattam korlátot mindenhova a lakásba a lépcsők mentén meg a kerti kijárathoz is. Pedig amúgy kifejezetten gyorsan járok, sokszor rám szólnak, hogy lassítsak, kikerülöm az utcán az ődöngőket, stb. Inkább száz hegyet megmászok, mint egy meredekről lejöjjek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!