Befolyásolhatja az álomfogó az alvás minőségét?
Figyelt kérdés
Egy bizonyos incidens óta többször rosszat álmodtam, ezért vettem egy álomfogót. Azóta viszont nagyon rosszul alszom, 3-4 órákat, az álmaimról pedig néha nem tudom eldönteni, hogy álom volt, vagy valóság. Többször meg kell kérdeznem a körülöttem lévőket, hogy egy bizonyos esemény megtörtént-e. Az álmok pedig általában sötétek, nehezen kivehetők, és nincs sok értemük.2020. jan. 3. 13:37
1/9 anonim válasza:
Nekem van, disznek, sokaig az agyam mellett volt. Nem tapasztaltam kulonbseget, vagy rossz hatast. De ki tudja, lehet hogy pont ez a jo.
2/9 anonim válasza:
Ha a fejed fölé teszed a falra és levered alvás közben (a feketeöves karatézós résznél) és a fejedre esik akkor igen.
3/9 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, de ki kell ábrándítsalak, semmi különös nincs benne
4/9 anonim válasza:
Igen.
Ha erősen hiszel benne, akkor HITED MIATT jobban alszol.
Tehát nem maga az álomfogó befolyásolja az alvás minőségét, hanem a hit abban, hogy ezt teszi.
Történik ez ugyanúgy, ahogy csak a kedvenc plüssével tud jól aludni valaki.
5/9 anonim válasza:
az álmok, furák. Én is gyakran, álmodok így csak 5-6 órát, cak nem folyton egy bizonyos városban játszódik, régi és új helyszínekkel?
Mindegy is, sok tapasztalatot tud adni, legalábbis olyat amiről eddig nem tudtál de a hétköznapokban is működik.
mit nem tudsz elengedni abból a bizonyos incidensből, hasonló események vannak az álmodban?
6/9 anonim válasza:
Az igazi álom fogó közepén egy kristály található ami precízen be van programozva. Amiket lehet venni abban nincsenek kristályok így dísznek jók csak... Semmi hatásuk nincs sem pozitív sem negatív értelemben. Ha teszel a közepébe egy kicsi programozott kristályt pl ametiszt vagy hegyi kristályt akkor penge kis álom fogód lesz. :)
7/9 anonim válasza:
Ugyanitt programozott kristály eladó mindössze 9990 forintért csak itt csak most csak önnek! Vegyen ön is programozott kristályt álmai megvalósí... álmodásáért!
8/9 anonim válasza:
ugye tudod hogy durván 2ft meg lehet oldani egy ingát?
9/9 anonim válasza:
bocs mellé, :P.
de a jó alvást segítők is megvannak fillérekből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!