Majdnem hánytam álmomban. Ez azt jelenti, hogy a valóságban is hányingerem volt?
Azt álmodtam, hogy barátokkal ettünk valamit, ami után mindenki hányt. Én nem voltam rosszul, de tudtam, hogy én is rosszul leszek, ha a többiek is kihányták az adott ételt. Hirtelen jött a hányinger, elkezdtem oklendezni már jött fel valami és felébredtem. És éreztem a valóságban is slajmot a torkomon. De rosszul nem voltam. Egyből vissza is aludtam. Viszont mióta felkeltem nem tudom kiverni ezt a fejemből, rettegek a hanyastól és félek, hogy azért álmodtam iylet, mert tényleg rosszul voltam a reggel. Enni se mertem egész nap. Étvágyam sincs, gyomoridegem van. Most pl kifejezetten erős rosszullét jött rám ahogy ezen agyalok. Viszont az álmom is úgy indult, hogy tudtam, hogy hányni fogok mert mindenki hányt és már a rosszulletre koncentráltam én is, mert tudtam, hogy elkerülhetetlen. Mi lehet ez?
Lehet, hogy a valóságban jött rám a hanyas és amit éreztem, hogy kicsit feljött az az volt? De az íze nem olyan volt még semmi. Vagy lehet, hogy csak amúgy is irritálta a torkom a slejm és ennyi? Ugye van olyan is, hogy valakit megvernek álmában és úgy kel fel, hogy fáj az adott testrész így akár pszichés is lehetett?!
De félek, hogy a valóságban is hanynom kellett. De akkor tudtam volna aludni egyből tovább? Akkor rosszabbul kellett volna lennem. Teljesen magamhoz se tértem akkor. Akkor tudatosult bennem ez az egész mikor már rendesen felebredtem
Köszönöm a választ!
Sajnos rosszul vagyok egész nap. De rajottem az okára, amit írtam is, tegnap este nagyon sok colat ittam. Nagyon sok a savam, ég a gyomrom es emelygek, így az is lehetséges, hogy a gyomorsav jött fel amikor ezzel álmodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!