Mit jelenthetnek ezek az álmok?
Jól gondolod, jeletenek valamit :) !
Az álom saját magadnak egy jel, egy magasabb szintről.
Az álmok minenkinek mást jelentenek, de te úgy tudod kideríteni, hogy neked mit jelentenek, a legjobb ha álomnaplót vezetsz, de elég csak figyelned a napod. Ha Tehát aznap mikor ezt álmodtad, vagy hasonlót (pl. ugyan az a helyszín, vagy ugyanazok a szereplők) és plédául akkor értékvesztés, vagy rossz hangulat ért akkor neked ezt jelenti ez az álom.
A visszatérő almokra érdemesebb odafigyelni, mert valószínűleg valami fontos dologra figyelmezteted magad!
Az álomnapló:
Tartalmazza az aznapi álmodat és azt, ami aznap történt veled(pl. értékvesztés vagy valami fontosat elhalasztottál..). Ha ezt sokáig írod és vezeted akkor már szinte előre tudhatod milyen lesz a napod.
Pélnának mondanám: Akitől én ezt tanultam ő ha lóval álmodik tudja hogy óvatosnak kell lennie. Neked és nekem lehet hogy a ló szabadságot vagy akármit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!