Hope1994 kérdése:
Mit jelenthetnek ezek az álmok?
Figyelt kérdés
Napokban álmodtam egy számomra értelmezhetetlent. Egy dombtetőn/háztetőn voltam és a város tőlem aránylag messze volt és lenéztem rá. Arra nem emlékszem pontosan, hogy dombtetőn vagy háztetőn voltam és a város tőlem jobbra volt. Ahogy felnéztem az égre akkor megláttam egy embert az égen. Egy férfi körvonala volt látható. Jobb kezében sétapálca, balkezében a kutya póráza, melynek végén egy kisebb testű kutya volt, talán forma alapján egy westie és a fején kalap. Lehetett látni ahogy sétál. Csak a vastag fekete körvonala volt így következtetni tudok a formából, hogy öltöny volt rajta. Ahogy közeledett a város felé úgy lett egyre nagyobb, majd amikor a város fölé ért mintha egy örvény lerántotta volna a városba eltűnt. Majd a következő pillanatban egy 45-50 nm-es fürdőszobában találtam magam aminek 3 fala padlótól plafonig üvegezett volt és természetesen átlátszó üveg. Egy zuhanyzó volt a közepén aminek szintén üveg volt a fala. Az ablakokon pedig csak mell magasságig volt függöny, de az is csak fényfüggöny, és ahogy ott mászkáltam, mivel meg akartam zuhanyozni jöttek az emberek és bámultak rám kintről. Szerintetek mit jelenthetnek ezek az álmok?2019. nov. 4. 10:34
1/6 anonim válasza:
Mind sikerességben(dombtető), mind önmegvalósításban(háztető) fölé emelkedtél(lenéztem rá) a környezetednek(város), valamint el is távolodtál tőle lelkileg(aránylag messze). Terveid vannak a környezeteddel(jobbra volt). A jövőképed(felnéztem az égre), hogy széles látókörű(sétapálca), hűséges(kutya), elismert(kalap), társasági(öltöny) ember legyél. Tevékenykedni(sétál) kívánsz a környezetedért(város felé), így lenni egyre értékesebb(lett egyre nagyobb). Valamint eggyé válni, együtt lélegezni szeretnél a környezeteddel(örvény..városba). Törekszel az életed minél értékesebbé tenni(45-50 nm-es fürdőszoba), fontos a nyitottság(üveg fal), baráti hangulat(3 fal). Mindezt újítással(zuhanyzó), ami mindenkinek szól(üveg volt a fala) szeretnéd megvalósítani. A világból(ablak) téged az érzelem és a gondolkodás terén(mellmagasságig) csak a tudatosság(fény függöny) érdekel. Ahogy tevékenykedsz ezen(ott mászkáltam), hogy megszabadulj az újat akadályozó gondolkodásmódtól(akartam zuhanyozni) az emberek kísérjék figyelemmel(emberek..bámultak).
2/6 anonim válasza:
Részletesen leírtad magát az álomképet, de ennél lényegesebb hogy mit éreztél közben, milyen érzetek rohamoztak meg, kire hasonlítottak, vagy kik lehettek az adott emberek, miért kerültél szerinted az adott szituációkba, helyzetekbe. Ezekre a kérdésekre adott válaszokban lesz az álomképed megfejtése.
3/6 A kérdező kommentje:
Az emberek és a város is idegen volt. Furcsa érzés volt. Nem azt mondom, hogy rossz inkább csak szokatlan. Kicsit zavarosnak éreztem magam, hogy ez mi?! Én ezt nem értem.
2020. jan. 6. 12:38
4/6 anonim válasza:
Biztos valami lelkipásztor, hivatalnok, tanár vagy polgármester akarsz lenni.
5/6 A kérdező kommentje:
Egyik sem szeretnék lenni. Nem szeretek és nem is tudok nagy tömeg előtt beszélni.
2020. jan. 6. 13:53
6/6 anonim válasza:
Lázadsz valami ellen, küzdeni akarsz valami jó ügyért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!