Egy nagyon fura álmom volt, ami azóta is foglalkoztat, mert szerintem lehet valami üzenete. Mit jelenthet ez az álom?
Azt álmodtam, hogy egy szigeten lévő versenybe csöppentem, ahol különféle veszélyes feladatokat kellett megcsinálni. Volt például egy vadállat, ami nekünk támadt és puszta kézzel folytottam vízbe. A feladatok sorszámozva voltak, és egyre keményebb és egyre több bátorságot igénylő feladatokat kellett végrehajtani. A szigeten végül a feladatok teljesitése után visszaértünk a kiinduló pontra, de visszavolt még három feladat, amit senki sem tudta, hogy a szigeten hol kell megoldani. Mindenki csak körbe-körbe járt, de nem találta az utolsó három kihívás helyszínét. Ekkor nekem eszembe jutott, hogy a sziget végén van egy nudista strand (én imádok meztelenül fürdeni a tengerben), azon át kell menni és utána még van egy kísértetjárta terület. Odamentünk a társammal, én levetkőztem meztelenre, a társam csak vonakova akart, de meggyőztem, hogy érdemes odamenni. Ekkor az jutott az eszembe, hogy miért is csináljuk ezt a hülye és veszélyes versenyt, amikor napozhatnánk és strandolhatnánk is. De miután a többiek lemaradtak, esély nyílt a győzelemre, ezért a strand után bementünk egy félelmetes házba, ahol először csak tárgyak potyogtak ránk, amik elől sikerült elugranunk, majd elment egy ember, aki aztán egy fa szoborrá változott. Ekkor megláttam a következő feladat sorszámát, ami a 160-as szám volt. Ezután a falon lévő kések vettek minket célba. Miután azok elől is sikerült kitérni egy nagyobb kés a nyelével a kezünkbe került és be kellett menni egy szobába, ahol majd meg kell kűzdenünk valami gonosszal. Ekkor felébredtem.
Mit jelenthet ez az álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!