Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy kiesett...

Azt álmodtam, hogy kiesett hét fogam. Mit jelent?

Figyelt kérdés
2019. nov. 28. 09:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Jelezhet amúgy ténylegesen rossz fogat is. Az agy egy okos szerkezet, csak belehülyülne, ha minden adatot lekéne közölnie éber állapotában. De tudja jól, ha valami nem úgy működik a testben, ahogy addig működött.

Szóval vagy ténylegesen rossz fog vagy szorongás áll a háttérben.

2019. nov. 30. 04:57
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Nekem eddig mindig halált jelzett az ilyen álom. Amikor úgy estek ki a fogaim álmomban, hogy nem fájtak, csak simán kiestek, akkor volt, hogy meghalt az akkori párom nagynénje, vagy a szomszéd, vagy olyan valaki akit ismertem de nem álltam hozzá közel.

Ha fájdalommal járt a fogköveséé akkor valaki hozzám közel álló ment el.

S ez általában mindig a haláluk után esett le, hogy fogvesztésről álmodtam x ideje.

De persze én jelentőséget tulajdonítok az álmoknak mert így vagyok össze kötve, de nem kell ezeket a dolgokat készpénznek venni.

2019. dec. 2. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!