Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit üzenhet a tudatalattim?...

Mit üzenhet a tudatalattim? Egy ember között örlődöm?

Figyelt kérdés

Olyan pár hónapja (nem vezetek álomnaplót, nem tudom pontosan) volt az első ilyen álmom, az is elgondolkodtatott.

De ma másodjára álmodtam ezt, szerintem mondani akar valamit a tudatalattim.

Az első álmomból már csak annyira emlékszem, hogy a párommal mászkáltam az utcán, közben valaki másra gondoltam, akibe fülig szerelmes voltam.

Teljesen kétségbe voltam esve - nem volt szívem szakítani, szerelmes voltam, de a másikat is szerettem.

Csak ébredés után jöttem rá, hogy a másik srác is ő. Ugyanazt az embert szerettem, de kettő volt belőle.

Ma a "másik" csak az emlékeimben volt jelen.

Szintén a párommal sétáltunk egy állatkertben. Közben visszagondoltam az előző - álombéli - kapcsolatomra.

Álmomban volt egy srác, akivel a szüzességemet is elvesztettem. Aztán hónapokig nem jelentkezett, nem tudtam róla semmit, ezért elhagytam és összejöttem a barátommal.

(A valóságban a párom - még csak barátok voltunk, nem jártunk - tényleg ignorált néhány hónapig. Szorongásos-depressziós, valamiért megijedt, és nem mert írni. De az álmommal ellentétben itt nem adtam fel, folyamatosan küzdöttem érte, míg végül helyreállt a jó kapcsolatunk)

Közben szörnyen éreztem magam, amiért otthagytam.

Fura, de nem emlékeztem rá egyáltalán. Se a kinézetére, se a nevére (Facebookon kerestem egy csomót, nem találtam meg. Egy olyan ismerős oldalán is próbálkoztam, aki a valóságban közös ismerősünk a párommal)

De csak az álmom végén tudtam meg, hogy a régi és az új barátom ugyanaz a személy. Biztosan tudtam.

Miért csinál az agyam kettő külön személyt belőle, akik között őrlődöm? Nincs hasonló probléma a valóságban.

2019. nov. 25. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt üzeni a tudatalattid, hogy nem vagy maradéktalanul boldog a mostani kapcsolatodban. Boldog vagy valamennyire, de nem teljesen, csak "de hát szeretem" gondolattal elnyomod magadnak a kétségeidet, de a tudatalattidat nem tudod becsapni. Ezért álmodsz más férfival is akibe szerelmesnek érzed magad.

Ne csapd be saját magad! Keresd meg, hogy mi az ami hiányzik a kapcsolatodból, mivel tudnád többé tenni és tegyél érte!

2019. nov. 26. 00:51
 2/2 A kérdező kommentje:
A más férfi az szintén ő. Ugyanaz az ember.
2019. nov. 26. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!