Mit üzenhet a tudatalattim? Egy ember között örlődöm?
Olyan pár hónapja (nem vezetek álomnaplót, nem tudom pontosan) volt az első ilyen álmom, az is elgondolkodtatott.
De ma másodjára álmodtam ezt, szerintem mondani akar valamit a tudatalattim.
Az első álmomból már csak annyira emlékszem, hogy a párommal mászkáltam az utcán, közben valaki másra gondoltam, akibe fülig szerelmes voltam.
Teljesen kétségbe voltam esve - nem volt szívem szakítani, szerelmes voltam, de a másikat is szerettem.
Csak ébredés után jöttem rá, hogy a másik srác is ő. Ugyanazt az embert szerettem, de kettő volt belőle.
Ma a "másik" csak az emlékeimben volt jelen.
Szintén a párommal sétáltunk egy állatkertben. Közben visszagondoltam az előző - álombéli - kapcsolatomra.
Álmomban volt egy srác, akivel a szüzességemet is elvesztettem. Aztán hónapokig nem jelentkezett, nem tudtam róla semmit, ezért elhagytam és összejöttem a barátommal.
(A valóságban a párom - még csak barátok voltunk, nem jártunk - tényleg ignorált néhány hónapig. Szorongásos-depressziós, valamiért megijedt, és nem mert írni. De az álmommal ellentétben itt nem adtam fel, folyamatosan küzdöttem érte, míg végül helyreállt a jó kapcsolatunk)
Közben szörnyen éreztem magam, amiért otthagytam.
Fura, de nem emlékeztem rá egyáltalán. Se a kinézetére, se a nevére (Facebookon kerestem egy csomót, nem találtam meg. Egy olyan ismerős oldalán is próbálkoztam, aki a valóságban közös ismerősünk a párommal)
De csak az álmom végén tudtam meg, hogy a régi és az új barátom ugyanaz a személy. Biztosan tudtam.
Miért csinál az agyam kettő külön személyt belőle, akik között őrlődöm? Nincs hasonló probléma a valóságban.
Azt üzeni a tudatalattid, hogy nem vagy maradéktalanul boldog a mostani kapcsolatodban. Boldog vagy valamennyire, de nem teljesen, csak "de hát szeretem" gondolattal elnyomod magadnak a kétségeidet, de a tudatalattidat nem tudod becsapni. Ezért álmodsz más férfival is akibe szerelmesnek érzed magad.
Ne csapd be saját magad! Keresd meg, hogy mi az ami hiányzik a kapcsolatodból, mivel tudnád többé tenni és tegyél érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!