Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudatos almodas?

Tudatos almodas?

Figyelt kérdés

Mikozben aludtam, olyan volt mintha lattam volna magam, ahogy alszom

Kozben egy szamomra teljesen idegen ferfi jott be a szobamba, de megis olyan erzes volt mintha mar ismernem valahonnan...

Kozben olyan volt mintha sajat almomban felebredtem volna, de o kozelebb lepett, az agyhoz, felem hajolt es melyen a szemembe nezett...

Elkaptam a tekintetem, mert olyan volt mintah ha ket oldalt a halanteka es a homloka korul ilyen fura szineket lattam volna, de nem feltem tole, es mondtam neki, hogy “ne csinalj tobbet ilyet kerlek”

Meg mindig nezett ram elmosolyodott es annyit mondott “tobbet nem fogok”

Es felebredtem...

Egesz nap ezen gondolkodtam, hogy lehetseges ez, es folyton azok a vilagos kek szemei vannak elottem...

Egy idegen ferfie, aki kozben megis olyan volt mintha ismernem...

Maga az egesz szitu fura volt...

2019. nov. 25. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tudtad, hogy csak álom? Tisztában voltál vele? Ha igen, akkor tudatos álom volt.
2019. nov. 25. 20:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Velem ilyen ezen kivul egyszer tortent, napok mulva talalkoztam azzal az illetovel akivel almodtam pedig elotte nem talalkoztam meg vele.

Ez az alom hasonlo volt de megis mas, azonban utanna kerestem neten, tudatos almodas felenek hivjak...

Nem igazan hiszek ilyen dolgokban de, ahogy olvasgattam neten ezekben a temakban asztralis sikon kepes az ember kommunikalni ugy, hogy masnap mikor felebred nem is emlekszik ra vagy csak emlek foszlanyok maradnak meg neki.

Oszinten ezek a dolgok lehetsegesek vagy csak kell, hogy az ember higgyen valamiben?

Maga az a tudat nem hagy nyugodni hogy olyan erzesem volt mintha ismertem volna a ferfit... :s

2019. nov. 25. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Enyhén szorongásos álom, azért láttad magad kívülről és tudtad hogy álmodsz mert a tudatalattid egyben szabadulni is akart a helyzetből. Egy idegen aki odamegy, de végül nem bánt, csak "furcsa".
2019. nov. 26. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!