Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelen, ha mindennap...

Mit jelen, ha mindennap ugyanazzal a fiúval álmodok?

Figyelt kérdés

Már vagy egy hete csak vele álmodok, mindig mást, valamikor csókolózunk, valamikor utálom az álmomban (ma is azt álmodtam hogy megjelent egy helyen es bujkáltam előle konkrét).

Azt is álmodtam hogy azt írta hogy csalódott bennem, de azt megbeszéltük (almomban) , amúgy nem csalódhatott bennem a valóságban, én csalódtam benne.

Csak azért van mert sokat gondolok rá? Vagy mit jelentenek ezek az álmok? Ha kell leírom őket részletesebben.

2019. nov. 24. 18:45
 1/3 anonim válasza:
100%

Szerintem túl tengenek benned a hormonok..

Én is álmodok sokat, de eddig még egyik sem jelentett semmit..

[link]

2019. nov. 24. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
47%
Kötést csináltak rád! Keress egy vajákost aki le tudja venni, mert ez csak rosszabb lesz! (De elötte gyonjad meg az összes bünödet, mert lehet, hogy belédszorul!!!)
2019. nov. 25. 00:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy vonzódsz az adott fiúhoz, tetszik neked, de kétségek gyötörnek, hogy lesz-e köztetek "valami".
2019. nov. 26. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!