Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért lehet visszatérő álmom...

Miért lehet visszatérő álmom évek óta?

Figyelt kérdés

Kb. 10 éve van egy visszatérő álmom. Az alap történet mindig ugyanaz, valamint a helyszín is. Egy erdős területen játszódik, ami a valóságban is létező hely, voltam már arra. Az álmomban kicsit máshogy néz ki, mert vannak benne dimbes-dombos részek, ami egyébként nincs ott. Házikó sincsen a valóságban, de az álmomban mindig van egy ház benne, ez általában faház, vagy elhagyatott kastélyszerű épület. Sosem vagyok egyedül, de olyan emberek vesznek körül,akikkel nincs különösebb kapcsolatom a való életben. Menekülnünk kell. Mindig van benne egy olyan valami/valaki, aki üldöz minket, meg akar ölni, tőle menekülünk. Elbújúnk a házikóba, az erdő domboldalai mellett, stb. A vége mindig ugyanaz. Megjelenik a személy, megtalál minket, de még mielőtt történne bármi is, véget ér az álom, sosem haltam még meg benne. Évente 1-2 alkalommal szoktam erről álmodni.

21/L

2019. szept. 7. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

Azta nálam pontosan ugyanez a helyzet.. ugyanezt álmodom én is és olyan fura érzéssel kelek is belole, de nem mindig álmodom csak nagyon ritkán, és akkor emlékszek rá.

Viszont minket ha uldoz valaki/valami azt sem tudjuk ki vagy mi az, csak uldoznek és félunk.. viszont nem tudom énsem mit jelenthet.

Annyit tudok hogy az én álmomban a házban kezdodik minden, és ott valaki kozulunk csinál valamit és arra kezdodik az egész.

2019. szept. 7. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Tudat alatt(erdő), kicsinek érzed magad(házikó) próbálsz megfelelni másoknak(faház). Vagy többre, különbnek tartod magad(kastélyszerű épület), de nincs lehetőséged kibontakozni(elhagyatott). A félelemmel nem vagy egyedül(emberek vesznek körül). Van valaki/valami aki/ami félelmet kelt bennetek(aki üldöz). Nem hagy élni benneteket, értelmetlenné teszi az életeteket(meg akar ölni). Védekezésből próbáljátok teljesíteni a kívánságát(elbújunk a házikóba). Vagy apró elfoglaltságra hivatkoztok(domboldal mellett). Sehogy sem tudod kikerülni, hatalma van felettetek(vége..megtalál minket).

Saját vélemény: Nem írtál semmit az üldözőtökről. Ha lehet nézz szembe vele. Ha megérted, megismered a problémát, akkor tudni fogod kezelni, tudni fogod mi a gyenge pontja. És megtalálod a módját, hogy urald a helyzetet, hogy légy vele partner. Esetleg fogj össze a hasonló helyzetben lévőkkel. És próbáljatok függetlenné válni a félelmetektől.

2019. szept. 8. 08:30
 3/3 anonim válasza:
60%
minecraft battle royale mod
2019. szept. 8. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!