Miért lehet visszatérő álmom évek óta?
Kb. 10 éve van egy visszatérő álmom. Az alap történet mindig ugyanaz, valamint a helyszín is. Egy erdős területen játszódik, ami a valóságban is létező hely, voltam már arra. Az álmomban kicsit máshogy néz ki, mert vannak benne dimbes-dombos részek, ami egyébként nincs ott. Házikó sincsen a valóságban, de az álmomban mindig van egy ház benne, ez általában faház, vagy elhagyatott kastélyszerű épület. Sosem vagyok egyedül, de olyan emberek vesznek körül,akikkel nincs különösebb kapcsolatom a való életben. Menekülnünk kell. Mindig van benne egy olyan valami/valaki, aki üldöz minket, meg akar ölni, tőle menekülünk. Elbújúnk a házikóba, az erdő domboldalai mellett, stb. A vége mindig ugyanaz. Megjelenik a személy, megtalál minket, de még mielőtt történne bármi is, véget ér az álom, sosem haltam még meg benne. Évente 1-2 alkalommal szoktam erről álmodni.
21/L
Azta nálam pontosan ugyanez a helyzet.. ugyanezt álmodom én is és olyan fura érzéssel kelek is belole, de nem mindig álmodom csak nagyon ritkán, és akkor emlékszek rá.
Viszont minket ha uldoz valaki/valami azt sem tudjuk ki vagy mi az, csak uldoznek és félunk.. viszont nem tudom énsem mit jelenthet.
Annyit tudok hogy az én álmomban a házban kezdodik minden, és ott valaki kozulunk csinál valamit és arra kezdodik az egész.
Tudat alatt(erdő), kicsinek érzed magad(házikó) próbálsz megfelelni másoknak(faház). Vagy többre, különbnek tartod magad(kastélyszerű épület), de nincs lehetőséged kibontakozni(elhagyatott). A félelemmel nem vagy egyedül(emberek vesznek körül). Van valaki/valami aki/ami félelmet kelt bennetek(aki üldöz). Nem hagy élni benneteket, értelmetlenné teszi az életeteket(meg akar ölni). Védekezésből próbáljátok teljesíteni a kívánságát(elbújunk a házikóba). Vagy apró elfoglaltságra hivatkoztok(domboldal mellett). Sehogy sem tudod kikerülni, hatalma van felettetek(vége..megtalál minket).
Saját vélemény: Nem írtál semmit az üldözőtökről. Ha lehet nézz szembe vele. Ha megérted, megismered a problémát, akkor tudni fogod kezelni, tudni fogod mi a gyenge pontja. És megtalálod a módját, hogy urald a helyzetet, hogy légy vele partner. Esetleg fogj össze a hasonló helyzetben lévőkkel. És próbáljatok függetlenné válni a félelmetektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!