Mitől vannak rémálmaim? Netán megvagyok átkozva?
Már 2. nap ugyanazt álmodtam, hogy voltunk egy pici babának a temetésén. Mindenki ott. És a halott baba felkelt a koporsóból, és elkezdte mozgatni a kezeit, lábait. Ahogy éreztem magam abban az álomban, úgy érzem magam most is. Nagyon rosszul érzem magam. A volt barátom akivel jó volt a kapcsolatunk, legjobb barátok voltunk jelentkezett de újból letiltott. Ez is picit bánt. Nincsenek barátaim, se barátnőm. Nem alakulnak úgy a dolgaim ahogy azt én szeretném.
Volna egy OK erre, mégpedig: írogatok egy lánnyal, és úgy volt, hogy találkozunk szombaton. Mondta, hogy pénteken vesz jegyet. Csütörtökön megírtam neki, hogy este, hogy ne vegyen jegyet. Szombaton felhívtam őt, hogy vett-i jegyet, hogy nem. Ez is bántott, hogy netán vett volna jegyet és én nekem nem felelt meg a szombati nap. Ez végett is nehezen aludtam el.
Iszonyatosan érzem magam pszichikailag.
Nos, ha szimbolikusan nézzük az álmodat, akkor többféle magyarázat is lehet. Vehetjük úgy, hogy a pici baba, az a te jelenleg fontos dolaidat (barátok, barátnö, meg minden egyébb jelenlegi kezdeményezés) jelenti. Te már temetnéd, mert úgy érzed, ugy látod, hogy nem fog működni a dolog. Téged pedig nagyon megviselne a veszteség a jelenlegi bármilyen dolgod alakulásával kapcsolatban. Csahogy a babában mégis csak van élet, ez pedig két dolgot jelenthet: a doldaig mégiscsak összejönnek, még ha most átmenetileg halott ügynek tűnnek is. De jelentheti azt is,mivel a baba életrekelésétől nem lettél boldogabb, hogy talán ha nem jönnek össze ezek a dolgok, amiket most dédelgetsz magadban, akkor jobban is járnál.
Mert például biztosan érdemes olyan barát után bánkódni, aki csak úgy letilt?
De ez csak játék az álommal, lehet boncolgatni, de nem kell túl komolyan venni. Meg az életet sem. Valahogy mindig minden rendeződik, idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!