Ez jelent valamit?
Volt egy idegen nő az álmomba, vele kezdődött, kb 50 eves lehetett, illetve rajta kívül, velem volt egy felnott férfi, és egy korombeli lány de egyiket se ismertem. A nővel az álmom elejen ismerkedtünk meg, hogy segít nekünk, elbújni talán. És ilyen kis fold alatti "pánikszobák" voltak, mindenhol elrejtve.
Aztan hirtelen ugrottunk az időbe, és talán már fél éve ismertük ezeket, én meg kerestem egy ilyen bunkert, mert ugyszint menekultem. A telefonom le volt merulve, szóval teljesen ideges voltam, az egyetlen bunker amit talaltam vizben állt.
Szóval itthonrol elindultam megkeresni a többieket, mert nagyon ideges voltam. Majd felébredtem.
Ritkán álmodom ennyire részleteset, de ez tényleg olyan volt mintha ott lennek.
Tudatos ápmodás küszöbén lehettel.
Tudatosabban mar benne vagy az almodban
hát én eléggé hiszek az álmok jelentésében.Nagyon sok mindent megjosoltak már nekem is, mert azért mégis a tudalattid akar neked üzenni. Azt halottam egy barátomtol hogy az álmok az előző életedből vannak. Ezért is látsz bennük ismeretlen embereket. Persze elsőre ez baromságnak tűnik . De hidd el nagyon nagyon sok jelentősége van . +inforolam
a nővérem halála előtt sokszor álmodtam temetésről, fekete hollorol. De nem mutattam e felé érdeklősét.
rá azt hiszem 2-3 hétre meghalt a nővérem.
akkor döntöttem el hogy mindenképpen vigyázni fogok, és utánna fogok nézni ezeknek.
Ezután azt álmodtam hogy a kutyámat elüti az autó, pont annál a kanyarnél ahol még én is félek, álmomban elejtettem a kutyaporázt , és a kifutott a kocsi elé.
másnap reggel hugom, én a kutyám elmentünk boltba, és hát ugyanoda a kanyarhoz értünk mint az álmomban. (utcavégén) ugyhogy inkább felvettem a kutyát az ölembe. ahogy felvettem bekanyarodott ugy 40 el egy kocsi. Félek mi történt volna ha nem veszem fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!