Mit jelent az, ha valaki el akarnak rabolni álmába?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy otthon hagytak egyedül. El voltam meg minden, addig amíg megláttam, hogy egy autó parkol le a kertbe (már bejött a kapun) és egy alacsony középkorú nő szállt ki, aki ismerős volt, mert már többször láttam álmomban, és el akart rabolni. Ahelyett hogy elfutottam volna, fogtam egy játékpisztolyt, hogy megijesszem. A fürdőben talált rám ahol ráfogtam a pisztolyt, de ekkor az anyukám is ott volt... eldobtam a pisztolyt de sajnos az anyukámnak. Utána nagyon befenyítettem azt, aki elakart rabolni, erre ő azt mondta, hogy még találkozunk... Mit jelenthet ez?2019. aug. 23. 23:58
1/2 anonim válasza:
Szabad kezet adtak az életeddel kapcsolatban(otthon hagytak egyedül). Ez neked jó(el voltam). Aztán elkezdtél vágyni(bejött a kapun a kertbe) egy gazdag(autó), tapasztalt(középkorú) nőre, ami illetlen(alacsony). Ezt az érzést nem akarod elfogadni(el akart rabolni). Gondoltad az önkielégítés csökkenti a vágyadat(fogtam egy játékpisztolyt, hogy megijesszem). Végül bevallottad (fürdőszoba) anyukádnak, hogy elítéled a szexuális vágyadat(eldobtam a pisztolyt) és eldöntötted, hogy lezárod a dolgot(nagyon befenyítettem). De félsz, hogy ez nem végleges(még találkozunk).
2/2 A kérdező kommentje:
Ez durva
2019. aug. 24. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!