Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan működik a "teremtő...

Hogyan működik a "teremtő képzelet"? Van tapasztalatotok, nagy sikeretek vele?

Figyelt kérdés
A vizualizációs meditációra gondolok elsősorban.
2019. júl. 14. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Lásd a feltalálókat

Ellenpélda

Lásd Hitlert

2019. júl. 15. 00:19
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy nem teremt a képzeleted. Tettek nélkül nem megy semmi.
2019. júl. 15. 06:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok túl jártas ezekben a dolgokban, de elvileg én olyan születési napon születtem, mely dupla teremtő erővel rendelkezik. Tehát bármi amit csak kiejtek a számon az megvalósul, mint egy Univerzum posta.:D

Mi kell ehez?

Először is hogy az chakráid megfelelően működjenek és ne legyenek zavarban egymással.

A másik a pozitív gondolkodás, az elfogadás, szeretet, békesség önmagaddal és másokkal. Boldogság,öröm, bőség.

Számit az hogy hogyan használjuk a szavakat, pl nyerni fogok a lottón, akkor sosem fogok nyerni, mert a fogok miatt az csak egyszer valamikor a jövőben, azaz soha, mert csak a jelen van.

Azt kell mondani magunknak, hogy sikeres vagyok, boldog vagyok, gazdag vagyok, szerencsés vagyok, nyerek.

Én csak most kezdek belejönni, igazából elég nehéz úgy élni a mindennapjaidat, hogy ezeket betartsd olyan, mint egy diéta.

Fontos, hogy úgy indulj neki a dolgoknak amiket szeretnél, hogy te képes vagy rá, elpusztíthatatlan vagy, senki sem állíthat meg és 100%ig biztos vagy abban, amit mondasz és akarsz és egy pillanatra sem rendül meg ez a kép. Pl, hogy félek vagy mégsem jön össze

Példák az életemből

Elkezdtem játszani és elhatároztam, hogy sok pénzt fogok nyerni tehát nyertem 700.000Ft-ot aztán megint játszottam és elhatároztam egy pontos összeget és azt a pontos összeget nyertem meg az 500.000Ft.

Volt olyan kívánságom, hogy egy számomra szeretett személy akivel 8 évig voltam együtt térjen vissza az életembe és megtörtént.

Volt olyan kívánságom, hogy találkozzak egy olyan emberrel, aki megért és rá pár napra odajött hozzám egy idegen, aki nagyon sokat segített nekem akkor, egyébként furcsa véletlen spirituális beállítottságú volt.

Volt olyan kívánságom, hogy találjon rám az az ember, aki életem párja és most egy olyan férfi van az oldalamon,mintha a fantáziavilágomból álmaim férfiját megalkották volna.

Továbbá vannak kisebb dolgok, mint legyen hely a buszon, vagy pl ha elhatározom, hogy szeretnék valamit megvenni akkor elérhető közelségbe kerül és ott kezdik el árulni, ahol eddig még soha nem volt.

A lényeg, hogy nyisd ki a szemed és legyél nyitott és köszönd meg bármi is vagy légy hálás azért amit kapsz.

Tanulj a hibáidból, néha azért nem sikerülnek a dolgok bevonzása mert nem állsz készen rá vagy mert még nem végeztél el valamit, amit elkellet volna.

2019. júl. 15. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó. Köszönöm, ilyen választ reméltem:)
2019. júl. 15. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Elhataroztad hogy sok penzt fogsz nyerni akkor az hogyhogy nem a jovoben tortenik?

Ellentmondasz sajat magadnak

2019. aug. 7. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem mond ellent.

Valójában nem a gondolat teremt, hanem az érzés.

Ha azt mondod, hogy gazdag akarsz lenni, akkor azért mondod ezt, mert ebben a pillanatban nem érzed magad gazdagnak, tehát pont az ellenkezőjét éred el, továbbra is szegénységet teremtesz magadnak.

Az számít, amit érzel.

Nem kell kimondanod, hogy gazdag vagy, se azt, hogy szerencsés. Csak érezd már magad annak ebben a pillanatban is. Az érzés az, ami teremt, nem a gondolat.

2019. aug. 7. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!