Hogyan tudom elengedni/túltenni magam a múltamon?
Ma tudatosult bennem hogy miért feszengek fiatal tini lányok körül akár az utcán elsétálva mellettük, akár mellettük állva vagy rájuk nézve...stb
Mivel tini koromban sokat bántottak/megaláztak/kinevettek így automatikusan a tudatalattim félelemmel,szorongással,megfelelési kényszerrel reagál ha olyan szituáció adódik.
Ez nagy felfedezés volt, mert nem értettem eddig hogy mi a fő oka hogy 22 évesen még mindig szorongok és aggódom meg van bennem megfelelési kényszer...stb szóval tömören ennyi a lényeg.
Hogyan tudnám újra kezdeni vagy feldolgozni és máshogy látni magam? Néztem angol videókat, azok sokat segítettek, de hátha van itt olyan ember aki tud erre is választ adni.
A tudatalattid felszámolásával.
Nekem is így sikerült. Meditáció + önmegadás.
Nem a tudatalattid irányítja a légzést és a szívverést, hanem a tested természetes intelligenciája.
Az emlékeknek pedig semmi köze a tudatalattihoz. Megmaradtak az emlékeim, csak már nincs meg a hozzájuk való ragaszkodás, és olyan, mintha valami előző élet emlékei lennének vagy egy film, amit az előbb néztem.
# 4
Ez a véleményed szembemegy azzal a jelenleg tudományosan elfogadott nézettel, hogy a vegetatív funkciókat a tudatalatti irányítja.
Csodálkoznék rajta, ha ezzel nem lennél tisztában - de ettől még nyilván lehet más a személyes meggyőződésed.
Annak meg nem mond ellent, amit a testünk természetes intelligenciájáról írtál, hiszen a tudatalattink is ennek a része.
"Az emlékeknek pedig semmi köze a tudatalattihoz. Megmaradtak az emlékeim, csak már nincs meg a hozzájuk való ragaszkodás, ..."
Azért maradtak meg az emlékeid, mert az, amit leírtál, nem egyenlő azzal, hogy "felszámoltad" a tudatalattidat.
Vagy ha szerinted igen, akkor vajon hol tárolódnak az emlékeid?
Ha lehet, tudnátok nekem tanácsot is adni?
Igaz közben rájöttem a megoldásra, és hogy milyen úton kell haladni és nem pont a tudatalattim felszámolásával kell kezdenem, meg azt nem is lehet, pontosabban a hit átírásával,a régi emlékek törlésével...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!