Asztrális test elhagyásnál mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Most volt az első ilyen dolgom. Kipróbáltam és hát valamennyire sikerült is. Úgy éreztem mintha nem látnék és nem is lenne látóidegem. Egyszerűen nem éreztem magam alatt az ágyat. mintha lebegtem volna egy helyben. Mintha zéró gravitáció érzésem lett volna de ettől hányingerem volt (a zéró gravitációtól nagyon félek. Mivel a reptérre sokat szoktam kijárni ismerősökhöz ezért már volt alkalmam megtapasztalni pár átesést és az őszintét meggvallva nagyon nem szeretem). S pontosan ekkor úgy felfordult a gyomrom,hogy úgy éreztem elhányom magam. Mit rontottam el?2019. jún. 6. 21:35
1/5 anonim válasza:
Hogy próbáltad ki? Mit csináltál?
2/5 A kérdező kommentje:
Ellazultam. Mélyen pihentem,nem aludtam. Konkrettán le mentem alfába. Aztán arra kezdtem el koncentrálni hogy lebegek,megszűnik alólam a tér. Ez össze is jött,már üvöltöttem volna a röhögéstől de éreztem hogy az arcomon egy kisebb rándulás sem jelentkezik. Ekkor éreztem úgy hogy lebegek. Mivel megpróbáltam magamban magyarázatot keresni az eseményekre,lassan elkezdett csökkenni ez az érzés és mintha a gyomromat valamilyen hasfájás/hányinger keverék érte volna meg,úgy mart belém a fájdalom és felpattantam az ágyból.
2019. jún. 6. 22:47
4/5 MR.X. válasza:
Kérdező! Pont ugyan ilyen tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban! Én egy éve gyakorlom ezt!
5/5 anonim válasza:
Nem kell látóideg mert nem a szemeddel látsz hanem az elméddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!