Lehetseges tudattal valtoztatni a fizikai testunkon?
A tudatalattinkat kérhetjük változásokra a testünket illetően. Jó módszer van rá. Lehet pl testmagasságot növelni, testrész méreteket megváltoztatni, hajat növeszteni vagy éppen testszőrt eltűntetni stb.
És nem is kell hozzá sok vagy nagyon extra dolog.
Ez nem szkepticizmus:
tudatosan előveszel egy láncfűrészt és olyanra faragod magad, amilyenre tetszik.
Teljes mértékben. Ahogy gayógyítani is képes vagy magad pozitív gondolatokkal, és betegíteni is negatívokkal, úgy képes vagy esztétikai változásokat is generálni.
De erős hit, céltudatosság, és türelem kell hozzá, mert az ilyen folyamatok nem indulnak be egyik napról a másikra.
És persze a betegségek legyőzéséhez, és az esztétikai változások eléréséhez is érdemes emellett külső (kémiai, homeopátiás) segítséget is bevetni a hatás fokozására.
De a legnagyobb csodára a tudatunk, és testünk belső energiája képes, a külső szerek csak segítséget jelenthetnek hozzá.
A nemleges válasz csak arról szól, hogy nem mindenkinek sikerül.
Lehet, de nem mindenki képes rá.
Az ember idővel rájön, hogy nincs is olyan, hogy lehetséges, vagy lehetetlen, olyan van, hogy akarja az ember, és hisz benne, rászánja az idejét, meg olyan, hogy inkább lemond róla, mert vannak fontosabb dolgok is az életben!
Neked kell eldöntened, hogy te neked mi a fontos!
A szkeptikusok alatt pl. olyanokat ertettem akik viccelodni jarnak ide es egyaltalan nem hisznek ilyesmikben. Szerintem nem csak toluk kaphatok olyan valaszt, hogy nem lehetseges.
Koszonom a valaszokat
Szkeptikus válasz: persze, tudatosan eljársz edzeni vagy ha a kinézeteddel nem vagy elégedett akkor plasztikai műtéten esel át. A nem szkeptikus válaszok meg hülyeségek, ha tudattal lehetne változtatni a testünkön akkor mindenki a saját szépségideáljának megfelelően nézne ki.
Egyébként a 9. nem szkeptikus választ egy bullshit generátor válaszaiból szedtem, szóval ha tetszett akkor gondolj arra hogy az ilyen válaszok hasonlóan nagy marhaságok, mindenféle alap nélkül. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!