Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha elérem a nirvanát, nem...

Ha elérem a nirvanát, nem fogom megunni, mint egy dolgot mely után vágyakoztam és megkaptam?

Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 01:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A "Nirvána" az Isteni Forrásban való örök tartózkodás. Nem feltétlenül kell megvilágosodottnak lennünk ahhoz, hogy erről a Forrásról tudjunk. De akinek van róla tudomása, az tudja, hogy az Isteni Forrás egyetlen cseppje is felér a világ összes örömével. Képzeld el, hogy minden világi történés csak azért van, hogy elérjük ezt a boldogságot. Annyira ellenállhatatlan a boldogság, hogy ott csak LENNI kell! Nem kell semmit csinálni, csak LENNI a boldogságban. Meg tudod unni a boldogságot? Nem tudsz rá válaszolni, ha az isteni boldogság egy cseppjét sem tapasztaltad. Képzeld el, hogy a világon mindent megkapsz! Boldog vagy! Ki akarsz lépni ebből az állapotból?
2019. márc. 27. 16:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt mondják, ha próbálod elérni, az hiba. Ha nem próbálod elérni, az is hiba. Egy harmadik út kell, ami se nem "próbálás", se "nem próbálás". Teljes paradoxon.
2019. márc. 27. 16:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Az Út tanulmányozása az Én tanulmányozása.

Az Én-t tanulmányozni annyit tesz, mint megfeledkezni róla.

Ha megfeledkezel az Énedről, megvilágosodsz.

A megvilágosodás azt jelenti, hogy eltűnt a válaszfal az Éned és mások között.

2019. ápr. 1. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!