Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szerintetek ha sokat gondolok...

Szerintetek ha sokat gondolok valakire, akkor újra megjelenik az életembe?

Figyelt kérdés
Mennyire igaz ez? Sajnos már nem beszélünk,és így meglehet oldani,hogy újra beszélgessek vele?
2019. márc. 25. 20:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jah, csak használd a szavak erejét!
2019. márc. 25. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Mire lenne az jó neked? Szerintem engedd el, aki nem szeret. Keress olyat, vagy hagyd csak egyszerűen megtalálni magadat olyan által, aki szeret téged. Sokkal jobban jársz... és az elméd is ép marad.
2019. márc. 25. 20:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezen én is már sokat agyaltam, mert jó lenne ez a dolog. Felmerül a kérdés ilyenkor, hogy oké, hogy én akarom ezt, de a másik is szeretné?
2019. márc. 25. 21:34
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
Nem sok esély van rá sajnos
2019. márc. 25. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha így lenne....hónapok óta gondolok rá, de eddig nem írt :/
2019. márc. 25. 23:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Régen nagyon magam alatt voltam egy szakítás után, állandóan gondoltam rá, reméltem, hogy ír(én már nem írtam neki, mert korábban nem válaszolt) már rég elengedtem a dolgot amikor hirtelenjében rám írt minden előjel nélkül. Lehet, hogy bevonzottam, de az is lehet, hogy csak így alakult. Másik ilyen véletlen szintén exel volt, szintén depi. Látni akartam nagyon, később új kapcsolatom lett(azóta is tart) 2-3 az exel álmodtam és nem sokkal később összefutottunk az utcán. Azért fura, mert egyikünk sem arra lakott, tőle egy laza másfél óra, én is csak egy barátnőm miatt jártam arra. Nem volt nagy találkozás, nem beszéltünk sokat, a végén csak mosolyogtam és tudtam, hogy jobb volt elengedni.
2019. márc. 26. 01:32
 7/12 anonim ***** válasza:
4 eve befejeződött egy számomra fontos barátság. Naponta gondolok ra, semmi. Ezzel sajnos nem fog sikerülni.
2019. márc. 26. 09:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Vagy maximum ha görcsösen azt akarod, hogy ne jöjjön össze. A rossz dolgok hamarabb betalálnak mint a jok... Sajnos
2019. márc. 26. 17:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Vonzás törvénye szerint működik, azaz gondolati, érzelmi és akarati szinten is erős összeköttetésben kell lenned az adott személlyel, így az esetek (minimum) 60%-ában, valamilyen formában bevonzod őt. Lehet az egy levél, egy telefon, egy találkozás, bármi. De fontos hogy hiteles legyen, nem pedig erőltetett. Nekem sok ilyen volt, például amikor szerelmes voltam. Olyankor szinte mindig ott volt az illető, de amikor már elhalványult az érdeklődés, akkor szépen-lassan "kisétált" az életemből. A vonzás törvénye kimondja, hogy HASONLÓ, HASONLÓT VONZ! De ez csakis hiteles alapon működhet! Őszinte érzésekkel, őszinte gondolatokkal és őszinte akarattal.
2019. márc. 27. 16:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Vedd figyelembe a mágnesesség elvét, mert ha az működik, akkor nincs ellenállás. Minél kisebb az ellenállás, annál nagyobb a vonzás. Bármelyik fél ellenáll, ott valami hiba van és nem tud létrejönni a kapcsolat. Maga a vonzás.
2019. márc. 27. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!