Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit tudtok arról, hogy akupunk...

Mit tudtok arról, hogy akupunktúrával lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Nemrég hallottam, hogy így lehet fogyni is, illetve allergiát is lehet kezelni így.

Néhány ismerősöm ajánlja, néhány ellenzi ezt... Ezért egyértelműen nem tudok állást foglalni, viszont elég költséges a kúra, mivel városunkban alkalmanként 1500 forintot kérnek el, illetve a 100 db-os tűkészlet kb. 5200 forintot kóstál.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. jún. 25. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Fél évig járt egyik ismerősöm ilyen kúrára. Gondold el hetente kétszer. És egy-egy kezelés 5000 forintjába került. Nem fogyott egy grammot sem.
2010. jún. 25. 22:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Húha, ez nem semmi... Rendesen dobálta ki a pénzt akkor...

De így belegondolva lehet tudat alatt hat, hogy belemagyarázzák az emberbe, vagy nem tudom, de ekkora költségeket...

2010. jún. 26. 00:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Szomszédom járt ilyenre,ő is alkalmanként 5-6000 forintot ott hagyott,nem fogyott semmit!

Inkább étrendváltoztatás,sport(Még ha csak egy erőteljes séta,vagy kerékpározás!),mintsem ez!

2010. jún. 26. 10:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha jól belegondolok, akkor tökéletes módszer lenne. Mindenütt tűk állnak ki belőled, a kezedben is annyi, hogy kiszedni se tudod... Előbb-utóbb fogyás lesz belőle :)
2010. jún. 26. 12:26
 5/10 A kérdező kommentje:

:D

Sajnos akkor ez is egy hűhó, mint nagyon sok tévében reklámozott dolog...

2010. jún. 26. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Régebben írtam, fogyni akarat erővel kell :D
2010. jún. 26. 22:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem is úgy gondoltam, hogy ugye zsíros kajákat eszek aztán tűket szúrnak belém és csodát várok... csak ahogy dicsérték meg magyarázták úgy tűnt, hogy növelné a fogyókúra hatékonyságát... :D
2010. jún. 27. 13:44
 8/10 anonim válasza:
100%
szia!Fu én régebben jártam akutunkturára... igazából az van , mint miden fogyokuránál, hogy az akaraterő a legfontosabb , én 20kg ot fogytam tőle... az akupunktura abban segitett , h nemvoltam annyira éhes mint álltalában , 1000kaloritát ettem és edzettem is ... nagyon hatásos volt :) mindenki dicsért utána...szoval megéri, persze én nem drágán jártam... 1honapra volt 10000ft ...
2010. júl. 5. 18:39
 9/10 A kérdező kommentje:

Aha, köszi a választ! :D

Hát most nincs ennyi pénzem rá, szóval ez lehet várat magára... :S :)

2010. júl. 5. 20:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Hugom próbálta,neki is mondták hogy milyen jó,próbálja ki..NEm volt jó,semmit nem hatott,csak annyi hogy lyukas lett:D

Inkább futok és változtatok az étrendemen,mintsem halálra szúrkáljanak. :S

2010. júl. 5. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!