Agykontrollal sikerült már valakinek eltüntetni a striákat?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 29. 20:25
3/7 anonim válasza:
Nem kell ide agykontroll. Ha csak mustármagnyi hittel azt mondanád a hegynek, hogy ugorjon a tengerbe, beleugrana.
4/7 anonim válasza:
Itt hiába kérdezel agykontrollos, vonzás törvénye stb. kérdéseket, senki nem hisz benne és szét fogják trollkodni. Amúgy még ilyenről nem hallottam, de olyat igen, hogy valaki a szeme színét változtatta vagy nőni kezdett pár centit felnőttként (25 után), szóval semmi nem lehetetlen.
5/7 anonim válasza:
Igen, azért, mert Te hallottál valami mesét, ezért semmi sem lehetetlen.
6/7 anonim válasza:
Alapból baromság ez az agykontroll, de ha valaki elhiszi hogy agykontrollal a teste fizikai állapotát képes megváltoztatni, hát az inkább ne is éljen.
7/7 anonim válasza:
Olvasni ezt-azt de,hogy pont striákat tüntetett el valaki azt nem tudom. Valaki hisz benne valaki nem. Biztos van az a tudatossági szint,de nem hiszem,hogy földi ember képes lenne erre,mert akkor valószínűleg nem ember. Szerintem mire ezt kifejleszted,addigra meghalsz inkább sportolj annak több értelme van és nem rosszból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!