El lehet agykontrollal érni azt, hogy egy konkrét illetővel összejöjjek?
Ez nem parancsra megy! A szerelem kialakul, mindenki szabad döntése alapján!
Ha már Te akarsz oda költözni hozzá akkor TEDD MEG!
Miért ilyen bonyolult ez az egész a részedről?
A lehetőség már régóta adott, már rég bekövetkezett az amit szerettél volna, de olyan nem fog bekövetkezni, hogy valaki egyből a lábaid előtt hever, mert az már a te akaratod kiterjesztése és gyakorlása az adott egyénen!
Ha szeretnéd őt, akkor vállald fel!
Ha elbuksz, akkor elbuksz!!! Az élet ilyen!
Egyet kellene végre megérteni: az agykontroll CSAK RÁD HAT.
Ha ettől jobb leszel, akkor megéri.
De őt NEM fogod ezzel megváltoztatni!
Én hallottam olyanról hogy elme tükre technikával bevonzotta a kinézett személyt.
Nekem pedig anno nagyon tetszett egy srác, és mindenképp el akartam érni hogy felhívjon, mert bár elkérte a számom, sose keresett.
Elkezdtem az éjszakai üzengetést (agykontrollos technika). Mivel akkor végeztem el frissen a tanfolyamot, gondoltam ez egy jó kísérlet lesz, hogy működik-e. Ezért azt üzenetem neki, hogy hívjon fel bármelyik nap, amikor akarja, pontban hajnal 3.40-kor. (Ne kérdezd miért pont akkor, csak azért adtam ezt a dátumot, mert ennek ugyan mennyi az esélye? De meg akartam nézni hogy működik-e)
Már nem is tudom meddig üzengettem így, de egyik éjszaka, mikor pont édesdeden aludtam, csörgött a telefonom.....láttam hogy az Ő nevét írja ki!
3.24 volt...sose felejtem el.
Szóval mondhatjuk hogy bejött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!