Ez milyen fajta meditáció, vagy szimplán csak alvás?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem, és hagytam, hogy a gondolataim ellepjenek. Aztán magamban magammal beszéltem (nyilván nem hangosan), és képeket alkottunk a gondolatokból,és kérdésekre kerestem a válaszokat, majd utána álomszerű állapotban voltam, olyan volt, mint a valóság, de mégis tudtam, hogy nem az. Valamennyire tudtam irányítani (úgy hogy tudtam mit fogok mondani az embereknek ebben az álomszerű helyzetben)
Ez csak egy szimpla alvás volt, vagy valamelyik fajtája a meditációnak?
2018. ápr. 16. 14:04
2/5 anonim válasza:
Ezt tudatos álomnak nevezik, lehet fejleszteni és irányítani az álmokat, első lépésben csak tudatában vagy hogy álmodsz, később már tudsz változtatni is az álom történésén, idővel pedig a teljes álom tartalmát irányíthatod, azaz meghatározhatod hogy mit álmodj, asztrál utazás és hasonlók kerülnek kilátásba.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Valami baj van, ha a meditációt és az alvást nem tudod megkülönböztetni.
Arról már szót sem érdemes ejteni, hogy "hagytam, hogy a gondolataim ellepjenek" és a meditáció ellentétes fogalmak.
5/5 anonim válasza:
Hat igen ez a TUDATOS alom!! Ezt eleg nehez egyepkent elérni hogy ebrenletbol egyből a tudatos álomba kerülj szoval vagy nagyon ügyes vagy vagy nagyon szerencsés 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!