Holnap szóbeli vizsga kinek milyen módszere van? Koncentráljak erősen?
Figyelt kérdés
Nekem párszor bejött hogy ha erősen koncentrálok egy adott számra akkor azt húzom ki
Holnap vizsgázok és a 3 tételt nagyon de nagyon ki akarom húzni kinek milyen módszere van erre?
2018. márc. 27. 21:38
1/8 A kérdező kommentje:
Jó persze tanultam de van úgy az ember hogy vannak olyan tételek amit nem akar és van amit nagyon ki akar húzni és én a 3 nagyok kiszeretném már 3 napja csak a 3 ra fókuszálok
2018. márc. 27. 21:40
2/8 anonim válasza:
Volt már ilyen, de azért ne erre alapozz. :-) Ha készültél, csak nem lesz baj.
3/8 anonim válasza:
Majd írd meg melyiket húztad :D
4/8 anonim válasza:
Okosban adj egy jo vastag boritekot annak a szemelynek aki tudja melyik lesz a 3-as.
5/8 anonim válasza:
Hát, ha már többször bejött, koncentrálj erősen most is. De azért legyen "B-terved" is...
6/8 A kérdező kommentje:
Tétel húzasa közben a 10re gondoltam amiről semmit nem tudtam póttételnek az 5 et húztam hibátlanul tudtam így 2 lett a pót húzás miatt
2018. márc. 28. 08:47
7/8 anonim válasza:
Az agykontrollos *************************************************-ok helyett inkább tanulj! Azzal legalább érsz is valamit. (Szerintem)
8/8 anonim válasza:
Az agykontroll segíti a tanulást, szóval nem hülyeség, én tanultam már agykontroll módszerrel. Nem tudok magolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!