Tőletek miket kérdeztek a szóbeli részen a rajtengedély vizsgán?
Nyugi lesz elég időd végigjárni a pályát többször is. Én mint edzőtanonc voltam Rev-en nézőként. A szóbelin nem voltam bent, de a gyakorlatit végignéztük. Az edzőm a vizsgabizottság tagja volt. Az előlovaglást is nézik, tudni kellett elosztásban és osztályban lovagolni, kértek combaravaló engedést, eleje körüli fordulatot, hátraléptetést, alapvető patanyomfigurák at, kengyel nélküli lovaglást, ugrásváltást, utána meg a pálya. A 9ből lovasból szívem szerint csak 5 ment volna át, mert a lovas tudásuk nem volt a helyzet magaslatán, főleg akkor voltak bajba mikor hosszhajlítást kértek. De csak 1 ember bukott meg, mert leesett a lóról mikor az bestoppolt az akadálynál.
Jó tanács: vizsgázni tapasztalt, amolyan félautomata lóval menj, mert ott is az volt a gond, hogy a lovas is és a ló is zöldfülű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!