Hogyan tudnám be/visszavonzani az életembe ezt a fiút?
Figyelt kérdés
Véletlen találkoztunk, nagyon tetszettünk egymásnak első látásra is, bevonzottam hogy megkeressen, hogy találkozzunk, hogy megcsókoljon. Hihetetlen kémia volt köztünk. De sajnos annyi féltem, hogy a negatívat is bevonzottam, tudtam előre hogy vége lesz, utolsó pillanatban úgy döntött nem akar tőlem semmit. Hogyan fordítsam meg a dolgokat? Mit tegyek, hogy "visszavonzam" őt az életembe?2018. márc. 8. 19:17
1/8 anonim válasza:
Én amondó vagyok, hogy rabold el és erőszakold meg.
3/8 anonim válasza:
Aki elmegy, azt hagyni kell elmenni.
4/8 anonim válasza:
A kémia most is segítene, hidd el.
CHCl3 Ő triklór-metán. Barátoknak csak kloroform.
5/8 anonim válasza:
A hülyék még mondják, hogy itt a gyakorikerdesek ezotéria szekcióban senki sem kap rendes válsz, pedig éppen az előbb hoztuk el a boldogságot egy szerelmes hajadonnak.
6/8 A kérdező kommentje:
Aki nem hisz az ilyenekbe, az menjen már el ebből a kategóriából :D
2018. márc. 9. 10:24
7/8 anonim válasza:
Csak azt érdemes bevonzani az életedbe, akivel dolgod van még, akivel már nincs, az nem lenne igazán jó, az olyan, mint hogyha téged kényszeríteni akarnának valamire, amit nem akarsz. Persze, így is működhet, de arra számíts, hogy ezt a kényszerítést vissza is kapod valamilyen formában. Szóval én azt tanácsolnám, hogy hagyd menni, mert most mennie kell. Ha ez esetleg nem végleges, mert még valami rendeznivalótok van egymással, akkor úgyis keresztezni fogjátok még egymás útját. De nem biztos, hogy párkapcsolati téren.
8/8 VPeter90 válasza:
Teljesen egyetértek az előző válaszadóval és csak azért írom én is le még egyszer hogy 1 kis önbizalmat adjak neked. Fel a fejjel. Jön jobb. Az idő és a sors majd elrendezik neked. Sőt inkább örülj hogy még az elején kiderült a dolog. Nekem egy 9 éves kapcsolatom ment el úgy hogy hagytam elmenni sőt a végén már én mondtam a csajnak hogy ha köztem és 1 másik srác között vacilál akkor mennyed oda hozzá mert nekem csak olyan nő kell aki hűséges, mellettem marad és rábízhatom az életem. Erre besértődött és el is ment, és bár padlón voltam au első 2 hétbe, végülis rájöttem hogy ennek így kellett lennie, mert én már a saját ház vásárlást terveztem (hogy összeköltözzek vele) így azért könnyebb mert nem kellett a közös vagyonon osztozkodni. Ami az övé vitte, a közösöket is inkább nekiadtam, majd veszek másikat. Akienk mennie kell, úgyis elmegy, nem érdemes rágódni rajta. Így legalább tudom hogy én voltam az aki elengedte őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!