Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valakinek bevált mar a vonzás...

Valakinek bevált mar a vonzás törvénye?

Figyelt kérdés
Ha igen leirnàtok hogy mi volt az és hogy mennyit gondoltatok ra?
2017. okt. 21. 17:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Az a baj előző, hogy olyan szintre fejlesztettem ezt a baromságot, hogy irányítani tudok mindent a környezetemben. Megváltoztatom az esemènylánc irányát. Szóval az a baromság amit te írtál. ;) ha gondolod szivesen elmagyarázom, hogy mègis hogyan csinálom de nem látok rá esèlyt, hogy kèpes lennèl felfogni.
2017. okt. 22. 17:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Annyit elárulok, hogy a szívemmel csinálom. Az elmèmben csak megjelenítem a kívánt valóságot ès örömmel töltöm fel. Aztán impulzuskènt engedem ki amire minden reagál.
2017. okt. 22. 17:46
 13/19 anonim ***** válasza:
26%
Én elhiszem hogy ezt te így hiszed mert vagy annyira szellemileg visszamaradott ,hogy elhidd befolyásolni tudod az univerzumot , de ennyire nemtudsz mit kezdeni amúgy magaddal,hogy a neten felsőbbrendüsködsz másokat lekezelve miközeben nyilván rég multimilliomos lottó nyertes vagy tele jóérzettel meg boldog családdal és környezettel ?
2017. okt. 22. 20:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mindenki ezt csinálja. Kivètel nincs. Van aki tudatosan ès van aki nem. Ez teljesen máshogy működik, mint hiszed. Nem leszel pikk pakk milliomos. Meg kell èrteni a káosz működèsèt. Az esemènyláncok hálóját, a lehetsèges irányokat stb. A jelen pillanat kizárólagosságát. A kisugárzásod uralásának fontosságát. Nem csak egy ember van ennek tudatában. Rengetegen. Van aki pozitív èlmènyeket kreál magának úgy, hogy nem is tud róla. A legtöbben negatívakat mert olyan hit-rendszert fogadtak el ami negatív èrtèkelèsre kèsztet. Haragra, ítèlkezèsre, irígysègre, bűntudatra. A hiányosságok kutatására. Vagyis a legtöbben egèsz èletükben azt a kèrdèst teszik fel újra ès újra, hogy: Mi az ami nincs? Mi hiányzik? Nem pedig azt, hogy: Mi az ami van?

Nehèz lenne nem elhinni ha egyszer működik.

2017. okt. 23. 11:50
 15/19 anonim ***** válasza:
82%

Az életemben nem szerettem volna mást, mindennél jobban, csak az igazit, a herceget. Imádkoztam, mert úgy éreztem nincs más lehetőségem. "Könyörgés"

Kb. 4 évig tartott, mire teljesült.

Nagyon nagyon szeretet hiányom volt...már eléggé fiatalon.

Küldött az ég valakit, aki mégtöbb szenvedést hozott...így tovább kellett az igazira gondolnom.

18 éves lettem, vagyis viszonylag elég érett egy kapcsolathoz és becsöppent az életembe valaki, aki szingli volt, helyes, vicces, a méretem minden szempontból, okos, de ami a legfontosabb. Élet szaga van.

(Amúgy bababőre van és az illata is olyan)

Szóval azóta is együtt vagyunk.

Közös a jegyünk. Ellentétek is vagyunk és passzolunk is. Ugyan azt éreztük, amikor először megláttuk egymást és ma is ugyan olyan. Az anyagi hátterünk ugyanolyan, ahogy a világnézetünk is.

2017. okt. 23. 18:21
 16/19 MR.X. ***** válasza:
90%
8 évet vártam egy nőre...azt hittem soha a ku*va életben nem lesz nála semmi esélyem mert nagyon bomba nő, Én meg saját magam nem mondanám egy matyóhímzésnek! 8 év várás után lefeküdtem vele...olyan jól ment, hogy 2 éve együtt vagyunk! LÉTEZIK A VONZÁS TÖRVÉNYE!!! ÉS SZERETJÜK EGYMÁST!!! ;)
2017. okt. 25. 21:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy is lehetne mondani, hogy amelyik elkèpzelèsedet hittè avatod, igaznak ès valósnak fogadod el, annak belèpsz a valóságába ès megtapasztalod. Az vezet a káoszban, a hozzá tartozó esemènyláncon.
2017. okt. 25. 22:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ne hallgass az olyan idiótákra akik szerint a vonzás törvénye csak marketing fogás. Az ő bajuk ha nem akarnak hinni benne, attól még te kipróbálhatod, ártani biztos nem fog.

Nekem 100%-osan bevált, és akár hiszed akár nem, magamtól jöttem rá hogyan kell bánni vele. Még gyerekként volt szokásom minden este néhány dologra koncentrálni, mikor mire, egész kis játékoktól kezdve háziállaton át egy olyan kertes házig amiről mindig is álmodtam, és ami akkoriban elképzelhetetlennek tűnt. Nem mindig úgy ahogy akartam és soha nem akkor akikor számítottam rá, de azt hiszem minden kis kívánságom valóra vált. Ezt észrevettem és elkezdtem játszani vele, majd amikor elég idős lettem akkor utánanéztem ennek, és rábukkantam a Titok filmre is. Aki kicsit is jártas a fizikában és nem szemellenzős az rájöhet hogy nagyon is van alapja annak, amiről a filmben beszélnek.

Konkrét példákkal nem untatlak, ha kérdésed van akkor írj privátot nyugodtan, de lényeg a lényeg, megéri kipróbálni. Azzal nem fogsz magadnak ártani ha pozitívan gondolkodsz, eleinte nehéz lesz változtatni, de ahogy hozzászoksz, rájössz hogy sokkal egyszerűbb így az élet.

Az utolsó kérdésedre válaszolva pedig csak azt tudom mondani hogy szubjektív. Függ attól hogy milyen súlyosságú dologról van szó (nyilván egy nyakláncra kevesebb ideig kell gondolni mint egy házra), és talán attól is függ hogy ki mennyire gyakorlott ebben az egészben.

Talán hülyeségnek tűnik most, talán nem, de egy próbát mindenképp megér.:) Gondolkodj pozitívan, esténként összpontosíts arra a dologra amit meg szeretnél kapni, és ki tudja, talán hetek, talán hónapok, talán évek múlva, de ha elég kitartó vagy, előbb-utóbb meg fogod szerezni.

2017. okt. 30. 15:53
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat:)

Meg jöhetnek

2017. okt. 30. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!