elvileg előre örülni kell a sikernek, meg átélni mintha már elérted volna...de nem tudom mert depresziós vagyok, és ha tényleg átélném se biztos hogy boldog lennék, csak jobb lenne tőle az életem...tippek?
A sikernek előre örülni lehet, hogy nem ezotéria, de elég vad számomra. Eszembe se jut az ilyesmi, pedig immunitásom van a depresszióra és iszonyúan optimista vagyok.
Én annak örülök, ami van. Ez rengeteg. Persze a lehetőségeknek is lehet örülni. Na ekkor segít sokat az optimizmus és bizonyára sokat ront a depresszió.
Ez nem elhatározás kérdése, ha valaminek nem örülsz, akkor nem örülsz, s ha valami sokkol, nem tudod csak úgy lebeszélni magadat róla (néha igen, de inkább csak ha tévedésben vagy kissé). Az érzések megváltoztatása necces.
2017. szept. 23. 01:25
4/13 anonim válasza:
Ha tényleg depressziós vagy, akkor én egy pszichológus vagy pszichiáter felkeresését, szükség esetén pedig gyógyszeres kezelést javasolnék. (Persze hogy milyen gyógyszer kell, azt csak a pszichiáter tudja felírni.)
2017. szept. 23. 10:16
5/13 anonim válasza:
Ez olyan egy picit, mint az autó gyorsulása. Elkezded keresni azokat az apróságokat amik örömet okoznak neked ès mindenkinek vannak ilyen elemek az èletèben. Ahogy figyelsz rájuk, egyre többet látsz belőlük. A rossz dolgok pedig szèp lassan fogyni kezdenek. Annyit kell tenned, hogy a figyelmed az örömteli jó dolgokon tartod. Ez az 1. Legelfogadhatóbb módszer.
2017. szept. 23. 11:49
6/13 anonim válasza:
Örülj a mának, mert lehet, hogy a holnapod még ilyen sem lesz!
2017. szept. 23. 14:09
7/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, nem vagyok pszichiáter. Én is depresszi-...vagy legalábbis valami hasonló. Az Ősz lehangoló tud lenni. De van még remény! Szept.23 van és elvileg világvége lesz ma, szóval van még remény, hogy beköltözünk a Paradicsomba, ahol mindig Nyár van és vidámság. 😇
2017. szept. 23. 15:12
8/13 anonim válasza:
Vagy mindig vidámak leszünk ès paradicsommá tesszük ezt.
2017. szept. 23. 19:16
9/13 A kérdező kommentje:
???
nem én tettem az ezotéria téma alá mint alkategóriát... és van erről szó tanfolyamon, hogy úgy kell érezned mintha már elérted volna.
pszichiáterhez nem megyek.
5-ös válaszoló,
köszönöm az egyetlen használható választ :) ..az a baj, hogy a kis dolgoknak se úgy örülök hogy az pozitív láncot indíthatna, de ezen legalább el tudok indulni
2017. szept. 23. 23:57
10/13 anonim válasza:
Nincs mit. Gyakorolni kell mert ez sem megy olyan könnyen elsőre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!