Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ismétlődő élethelyzetek miért...

Ismétlődő élethelyzetek miért vannak?

Figyelt kérdés

Például ha valaki folyamatosan romboló kapcsolatokban találja magát és nem tudja miért, vagy észre se veszi, közben meg bántalmazzák.

Vagy például ha valaki oviban kiközösített volt, csúfolták. Iskolában is ez lesz vele, majd munkahelyen is.

Csak szívja a fogát de nem tud mit tenni. Ezek gondolom nem véletlenek, ezt vonzza be vagy mi?

2017. szept. 20. 22:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen helyzet, mikor pénzt kérnek kölcsön. Kétszer ráfáztam, mert megbíztam az illetőkben akiknek adtam. Most már senkinek egy fillért sem!!! :) Lehet emiatt sz@r ember leszek valaki szemében de nem bánom.
2017. szept. 24. 20:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Amit a világról hiszel az egy èrzèskènt van benned jelen. Amit èrzel az egy lehetsèges valóság amire rá vagy hangolódva, így azt tapasztalod. Mindenki kèpzelődik megállás nèlkül nap, mint nap. Azt kèpzeli, hogy ő valaki ilyen ès ilyen tapasztalatokkal. Azt kèpzeli, hogy a világ ilyen ès ilyen. Akárki kipróbálhatja azt a szemszöget, hogy ő egy a világgal ès szabadon èrezheti bármely lehetsèges valóságot.

Mindössze annyit kell tennie, hogy kinyilatkoztatja èrzèseivel azt az állapotot amit megtapasztalni óhajt.

2017. szept. 24. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!