Az agykontroll végztettek legtöbbje sátáni gonosz
szellemek megszállottja?
Figyelt kérdés
Olvasgattam az agykontrollról és egyik találatban a praktizáló szakértő, azt mondta, hogy azokat szállják meg démonok leginkább aki pl agykontrollosok [link]
Eddig arra gondoltam, hogy az agykontroll az agy jobb kontrolálására való, hiszen ez lenne a lényege. hogy az agyadat, érzelmeket agyi folyamatokat jobban érezz, jobban kontroláld. Viszont nem voltam még tanfolyamon és nem is tanultam agykontrollt. Lehetséges, hogy a démonok látják, hogy valaki így kimosta az agyát agykontrollal és azt jól meg lehet szállni ? Jó táptalaja a sátánnak? 7:00-nél magyarázá el
Semmi ilyenről nincs szó. Pénzlehúzás csak az egész.
2017. aug. 19. 18:27
2/13 anonim válasza:
A tv-ben volt. Èrted?. XD hagyjuk már.
2017. aug. 19. 18:34
3/13 szenes43 válasza:
Olvasd el Jozef Silva könyvét csak úgy kíváncsiságból és akkor majd eldöntöd hogy érdekel e a technika. A démonok meg hagy mászkáljanak azok fejében akik még azon a szinten tartanak.
2017. aug. 19. 18:41
4/13 anonim válasza:
ba-ba-baromság!
miért kevernek egyesek mindenhova sátánt és démonokat????
-szom...
2017. aug. 20. 12:42
5/13 anonim válasza:
Olvasd Szendi Gábor Isten az agyban c. könyvét, és mindent érteni fogsz.
2017. aug. 20. 19:47
6/13 anonim válasza:
Ismerem a könyvet. A mentális betegsègek kis rèsze nem is betegsèg.
2017. aug. 20. 20:16
7/13 anonim válasza:
A kereszténység számára minden ördögi és gonosz, ami kicsit is spirituális jellegű. az agykontroll rengeteg elemet tartalmaz a Yogából.
Ördög/Démon kimossa az agyat = a keresztény dogmatizmustól függetlenítő tényező.
2017. aug. 21. 09:32
8/13 anonim válasza:
Pedig a keresztènysèg mossa az agyat. Ez a legnagyobb poèn.
2017. aug. 21. 16:39
9/13 anonim válasza:
Naná hogy sátáni gonosz szellemek megszállottjai lesznek! Az előttem szóló démoni fattyak mind mind megszállott agykontrollos embereken keresztül szóltak!
2017. aug. 21. 21:20
10/13 anonim válasza:
Ja most jöttem rá, hogy mások agymenèseit nem kötelező olvasnom. Jóèjt. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!