Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Aki már járt agykontroll...

Aki már járt agykontroll tanfolyamon. Miért mentetek? Mennyire sikerült az adott célt/álmot beteljesíteni utána?

Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 23:57
 1/6 Garpe ***** válasza:
86%

SZia! :)

Érdekelt a dolog, szerettem volna a koncentrációs és tanulási képességeimet javítani, valamint vonzott ez az alfás meditálós pihenés.

A tanfolyamot élveztem, egy-két dolgot azóta is használok néha.

Az ilyen cél beteljesítéssel utána nem igazán foglalkoztam, ha jól tudom kétszer próbálkoztam meg vele, de nem vittem végig a dolgot.

A "másokra ráhatást" (avagy "titkos üzenetküldés" vagy "szubjektív üzenetküldés") alkalmaztam kétszer-háromszor. Többnyire úgy alakult a dolog, hogy elégedett lettem az eredménnyel (nyilván bennem is felmerült, hogy ez most mennyiben valós, itt nem is arra gondolok, hogy az tette amit kértem, de az jött ki a dologból, hogy valami kompromisszumra jutottunk).

Ha van időd és pénzed rá. Illetve érdekel ez a kicsit spirituális, de nem vészesen tudománytalan dolog, hogy "meditálgass", meg kicsit javítsd a koncentrációdat, akkor megéri és szívesen ajánlom.

2017. aug. 4. 00:22
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Én sok éve voltam már, de nem tudom miért mentem. Többek közt ezért is mentem el.
2017. aug. 4. 00:25
 3/6 Messier 64 ***** válasza:

Szia.

Te miért kérdezed? Te milyen célt szeretnél ezzel a módszerrel megvalósítani? Ha leírod, akkor én is leírom, hogy a módszer mennyiben alkalmas neked.

2017. aug. 4. 13:01
 4/6 anonim válasza:
78%

Csak ajánlani tudom.

Dr Domján Lászlóhoz menj, a többiek közel sem olyan lelkesek, motiváltak.

Én már több mint 10 éve voltam töredékét használom az ott tanultaknak de az jól jön és időnként beugrik ez-az ha nem találok megoldást valamire

2017. aug. 4. 16:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Elsősorban az ideális partneremet szeretném megtalálni. (Nem feltétlen az igazit, akivel életem végéig együtt leszek és zenekarral a háta mögött kéri meg a kezemet a tengerparton... tehát semmi extra, csak egy embert aki szeret és viszontszerethetem:) )
2017. aug. 4. 22:00
 6/6 Messier 64 ***** válasza:
42%

Szia.

A következő kérdéseket kell feltenned megadnak, és persze, meg is válaszolnod. Szerethető vagyok? Én szeretem magam? Ha te nem szereted magad, akkor azt milyen alapon várnád el egy vadidegen embertől? Milyen embert tudnál szeretni? Miért pont olyat? És ha te olyan ember lennél amilyenre vágysz akkor neked milyen partner lenne az ideális? Szerinted te hozod ezeket az elvárásokat, vagy van olyan amiben változnod kell? Ha ezeket a kérdéseket megválaszoltad, és úgy látod van reális esély arra, hogy megtaláld a párod és Ő amikor meglát nem fog sikítva elmenekülni előled, akkor már csak az a dolgod, hogy megteremtsd, Ez azt jelenti, hogy amíg nincs addig vágysz rá, és ezzel a hiányt erősíted. De ha már megvan akkor a birtoklásának az érzését erősíted. Na de, hogy teremtsd meg? Ennél mi sem könnyebb. Álmaidban! Álmodozz róla, fantáziálj, éld bele magad a saját magad által kitalált mesébe. A hétköznapokban még nincs veled, ez igaz, de a fejedben már létezik, és ez a lényeg, Ne,hogy azt hidd, hogy amikor majd hús vér valójában megjelenik az életedben akkor több időt fogtok együtt tölteni ment így. Az általános napi egy-két óra ennél több időtök majd nyugdíjban lesz. Gondolom addig nem akarsz a dologgal várni. Azt az egy-két órát meg el ehet képzelni, és át lehet élni. Opá ez a kulcsa a dolognak az érzelem. Amikor már a képzelet kezd hasonlítani a valósághoz akkor egyszer csak megtörténik, és többet nem kell elképzelni, csak megélni!

2017. aug. 6. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!