Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Joindulatu meningeoma agyharty...

Joindulatu meningeoma agyhartya daganatom van, felszivodhat?

Figyelt kérdés

3eve mutottek,sikerult a mutet nehez volt a felepules a bal szemem felig megvakult....Aztan eltem az eletem anyagi korulmenyeimhez kepest egeszsegesen,de sajnos mostanra kiujult igaz meg pici de a bal szem mar teljenen megvakult...Mutetet meg nem javasolnak amig nem no es mas ideget nem erint....

Nagyon nem szeretnem ha none,soot orulnek ha el is tunne...lehetseges valoban?

Tenyleg igaz hogy akar fel is szivodhat ha nagyon komcentralok ra???

#felszívódás #Agyhartya daganat
2017. jún. 14. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Az #1-es válaszoló egy gyökér.(Akit szerintem nemsokára jelenteni fog valaki...) Kérdező én azt javaslom, hogy próbáld ki az agykontrollt, sok anyag van ingyen a neten, csak tudni kell keresni. Kitartást kívánok, történhetnek csodák!
2017. jún. 14. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbálhatsz alternatív gyógymódokkal amiknek nincs mellékhatása de csak addig amíg műthető nem lesz. Mert akkor meg kell műteni. Ha jól alakul akkor eltűnik és műteni se kell. Ki tudja.

Olvass Szentgyörgyi Albertről és találsz megoldást. Ő mégsem egy kuruzsló volt hanem elismert tudós.

[link]

2017. jún. 15. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem maradj ilyen pozitiv, es az alternativ gyogymodokert semmikepp se fizess SOHA, mert nagyon sokszor kihaszbaljak a ketsegbeesett embereket.

Maradj higgadt, mindig gondold at ketszer hogy csleekszel, es torodj sokat magaddal, a elelki eseszsegeddel, az segit atveszelni a legroszabb torteneseket is, kitartast!!

2017. jún. 15. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne mossuk össze az igazi alternatív gyógymódokat a kuruzslással (mint a homeopátia meg a kézrátételes hókuszpókuszok).

Egy igazi alternatív gyógymód: Vitaminkúra - Szent-Györgyi Albert összefüggést talált a szabad gyökök és a rák kialakulása között. A C vitamin jelentősen csökkenti a szabad gyököket és itt csak vitamint kell venni - ami amúgy is hasznos - és szedni (nincs benne semmi hiábavaló pénzlehúzás). Betegség esetén ajánlják óránként 500 - 1000 mg szedését (mert hamar kiürül).

Ha a rák esetében nevezhetünk bármit is gyógymódnak. Mert pl a hagyományos kemoterápia nagyon durva. Az egész test mérgezése tekintet nélkül a jó és rossz szövetekre.

2017. jún. 15. 23:49
 5/6 r.sentinel ***** válasza:

Tanacsom:

Nezz utanna hogyan kell meditalni, majd fogj neki napi 3 alkalommal meditalni es kepzeletben megalkotni ahogyan tisztitod azon helyet ahol a problema felmerult. Ehez elobb nezz meg egy nettes fenykepet hogy tudd egeszseges modon hogyan kell kineznie.MEDITALNI es higgyel abban amit csinalsz. Csoda a vilagunkban nincs, csak tudas. Jezus is a tudas birtokaban volt csak azoknak van csoda akik nem ertenek dolgokat. Sok sikert. !!

2017. jún. 19. 14:10
 6/6 anonim válasza:
A thetahealing es az agykontroll jo alternativ modszer.
2018. febr. 10. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!