Vissza tudom szerezni? Ilyenkor beválik a vonzás törvénye?
Sziasztok!
Egy lassan egy eves kapcsolatban vagyok benne. Emlékszem amikor még nem is voltunk együtt, akkor 1-2 hónapig legálabb folyamatosan arra gondoltam, hogy mi összejövünk, és szeretni fog, hogy mire az első randira sor került, egyértelmű volt, hogy ez működni fog köztünk. (200 km-re lakik tőlem, ezért csak hétvégénte találkozunk) Igy tehát összejöttünk, es szerencsére nagyon jó, harmonikus kapcsolatunk lett. Azonban úgy egy hónappal ezelőtt történt egy 'tores', ami miatt nagyjából zatonyra futott a dolog. Még csak nem is egy vita vagy hasonló, csupán egy félreértés miatt le kellett mondani a közös programot. Nos tehát a helyzet igy all, hogy párom konkrétan megmondta, hogy mar nem szerelmes. Csak szeret. En viszont rajongok érte, es megőrülök a helyzettől. Nem szakítottunk mert adni szeretnénk meg egy esélyt ennek. Ha elég kitartóan mantralom, hogy minden olyan mint ezelőtt es szerelmesek vagyunk, akkor még valóra valhat?
Tistázzátok azt a' félre értéset ,figyelj az önkifejezísre.
Vonzogassál ,rugjatok be szerelmes lesz az a' lejány belíd újra ! Azt csókólgast ,meg szeretkezetek meg mitudom ín !
Sikerűlni fog fiú !!!
Kevés eséllyel hathatsz rá csupán mantrázással. Legfeljebb magad hiszed el egy idő után, s neked ettől egy szubjektív érzeted lesz, hogy minden oké, de az objektív, tényleges valóság sajnos nem biztos, hogy a kedvedre fog változni.
Az az igazság, hogy ameddig érdemes, lehet próbálkozni és esélyt adni a kapcsolatotoknak. Viszont érdemes elgondolkozni azon, hogy ő neki elég volt egy félreértés, s már nem is akar téged igazán. Tehát érdemes-e, kell-e így erőltetni a dolgot? Mások érzelmeit, ha lehet is, nem érdemes manipulálni a saját kedved szerint, ezt döntse el ő. Ha már nem szeret úgy, ahogyan kellene, ha már az ő számára nem te vagy az igazi, akkor ennek oka van, és akkor bármennyire is nehéz neked, nem érdemes erőltetni a dolgot.
A vonzás törvénye nem mindig működik.
PL kvantumfizikában nem sokra mész a klasszikus fizikával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!