Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha szinte előre látom egy...

Ha szinte előre látom egy helyzetnek a megoldását, v. látom magam előtt h. mi fog történni, v. meg fog történni velem, akkor bizonyos mértékig jós vagyok?

Figyelt kérdés
Láttam magam előtt, h. megyek egy úton a munkahelyem felé, ami akkor még csak nem is volt a munkahelyem, de mivel biztosan gondoltam rá, bejött.Láttam a szerelmem egy másik nővel,-teljesen, képszerűen- és bejött...Volt, hogy negyed évvel a helyzet előtt megálmodtam egy ffit, aki nagy szerepet játszott az életemben, és bejött..
2017. ápr. 21. 01:50
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Igen.

Másnak is tudsz előre látni?

Szándékkal is tudod irányítani?

2017. ápr. 21. 03:49
 2/6 anonim válasza:
Lehetséges, de nem biztos, mivel az álmainkra ugye nem mindig emlékszünk teljesen tisztán... de ha jók a megérzéseid az mindig jól jön :)
2017. ápr. 21. 08:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudom irányítani, egyszerűen egy tűéles kép jön be. Az álmaim is teljesen éles képek. A megérzéseim is olyanok, h. mintha vki súgná, de természetesen én mondom, és gondolom. De az életem minden lényeges részénél, amikor döntés előtt álltam, tudtam, h. a megérzéseimre kell hallgatnom, és mindig bejött.
2017. ápr. 21. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt hívjuk tudatalattinak. Ami az agyad működése. Nem jóslás meg nem ezo.
2017. ápr. 21. 13:05
 5/6 thoomas26 ***** válasza:
A lehetséges jövő már a jelenben létezik, a jelenben történt események következményeképp. Bizonyos tudatállapotban képes lehetsz ebbe a jövőképbe belepillantani. Ha nem is tudatosan, de olykor látszólag tudattalanul is kerülhetsz olyan tudatállapotba, melyben képes vagy rá. A sugallatok jöhetnek akár a felsőbb énedtől is. Mindent egybevetve szerencsésnek mondhatod magad, hogy képes vagy az ilyesfajta, segítő megérzésekre hallgatni. Mindannyiunkhoz szólnak ilyenek, csak a legtöbbünk nem hallja meg őket vagy éppen félreérti.
2017. ápr. 21. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem látod előre egy helyzet megoldását, nem is fogod soha megoldani!

Ha tudod, látod a megoldást, akor sikerülni fog,de ettől nem vagy és nem is leszel jós.

2017. ápr. 21. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!