Nemtudok vmi sokat az agykontrollos "titkos üzenetküldésről. Segítene vki?
Figyelt kérdés
A tanfolyamon nem maradtd idő a titkos üzenetküldésre és megtanultam a kézikönyvből de az észrevételeim szerint csak egy ért célba a sokból és engem nagyon érdekel ez az üzenetküldés.2010. máj. 11. 19:26
2/4 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Ma éjjel küldöm, OK?
3/4 anonim válasza:
Nem értem miért nem tudnak egyesek normálisan válaszolni.! Ha nem érdekel a téma, ne írj. Na. :) Azt -ha jól emlékszem- úgy kell, hogy lemész este alfába, elképzeled a személyt, akinek üzenni szeretnél, és elmondod neki kedvesen az üzenetedet, és "meggyőzöd" őt, hogy az miért lesz jobb úgy. Ha erre gondolsz... Például, hogy szokjon le a dohányzásról, vagy kezdjen el munkát keresni...ilyenekre gondolsz?
4/4 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Engem az tartott vissza a normális választól, hogy ezt írta:
"megtanultam a kézikönyvből".
Gyakorolni kell és utána tovább gyakorolni.
+ tudni kell, hogy nem köteles senki elfogadni a sugalmazást.
Érdemes háziállatokkal kísérletezni (pl. kutya) azok szófogadóbbak. Amikor én tanultam a módszert, azt említette D.Laci, hogy azt hallotta Mr XY USA-beli AK-os társunktól, hogy többször üzent Szaddam Husszeinnek, kb. hogy adja meg magát és ne legyen háború. Állítólag ő nyilatkozta is valahol ekkoriban, hogy álmában megjelent Mohammed próféta, aki békére intette volna, de hát ez nem lehetséges a fránya jenkik miatt...
Ezzel csak azt mondom, hogy nehéz eldönteni, hogy átment-e az üzenet vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!