Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mivel gyakorolhatom a tudatos...

Mivel gyakorolhatom a tudatos álmodást?

Figyelt kérdés
Régebb óta próbálkozom rengeteg módszert kipróbáltam de nem sikerölt egyszer sem. nektek sikerült? Ha igen milyen módon? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm:)

2017. márc. 18. 21:09
 1/6 anonim válasza:
Olvasd el Tholey Alkotó álom cìmű könyvét.
2017. márc. 18. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Reality Check

Nekem ezzel sikerült párszor, azóta nem foglalkoztam vele

néha-néha rájövök magamtól is, hogy álmodok, akkor kihasználom a helyzetet de általában hamar visszaveszi az irányítást a tudat alattim :)

Vicces az szokott lenni amikor álmomban egy ismerősömmel vagyok és rájövök, hogy álmodok.

Elkezdem neki mondani, hogy ez csak egy álom és kiváncsi vagyok a reakciójára.

Hiszen az Ő reakciója valójában az én tudatalattim reakciója amiket az ismerős eltárolt viselkedése alapján hoz létre valahogy :)

Néha viszont brutálisan nehéz meggyőződni arról, hogy álmodsz nem pedig valóság :D

Néha meg nagyon könnyű.

"Építkezni" na az meg már nagyon nehéz lehet, legalábbis nekem egyszer ment csak :)

2017. márc. 18. 21:26
 3/6 anonim válasza:

Viszonylag sokszor gondolok az álmodásra, nagyon szeretek álmodni, lehet az akár rossz is. Ritkán van olyan álmom amitől ténylegesen rosszul vagyok amikor felébredek, és az is csak akkor ha valami betegségem van vagy elrontottam a gyomrom, stb.

Amikor tudatos lesz, akkor általában csak rájövök magamtól hogy ez álom. A legtöbbször az a baj hogy izgatott leszek és felébredek hamar. Az egyik legjobb ilyen tudatos álmomban az abszurditástól jöttem rá hogy az, a barátnőmmel sétáltam a házunk felé, ránéztem, és akkor tudatosult bennem hogy barátnőm van, ami sose volt, de ő nagyon jól nézett ki és mintha régóta együtt lettünk volna, megörültem, megöleltem, majd mentünk tovább. Már kezdtem felébredni, ekkor elkezdtem rázni a fejem meg forogni össze vissza, ez pár másodpercig működött, de sajnos már ébren is voltam.

Azt megfigyeltem, hogy a legtöbbször az alvás utolsó fázisában álmodok olyat, amire emlékszem is egyáltalán. Van hogy felébredek korán, visszaalszom, majd óránként felébredek párszor, ilyenkor nagyon közelinek érzem az álomvilágot a valósághoz. Ebben van valami periodikusság, évente talán 5-6 ilyen aktívabb időszak van amikor sokat álmodok, aztán van hogy hetekig semmi. Ezt nem tudom hogy lehetne sűríteni, most még nem tudom szabályozni.

2017. márc. 18. 23:30
 4/6 anonim válasza:

Nekem evekkez ezelott rendszeresen voltak olyan almaim, amikor raeszmeltem, hogy almodom.

Akkoriban sokat gyakoroltam a szokasos alomteszteket (magam moge nezek, majd vissza, villanykapcsolos teszt, stb.).

Klassz dolog az egesz, csak valahogy felbehagytam a tesztek vegzeset, igy egy ido utan almomban sem jott elo.

Ebbol latszik, hogy a rendszeres teszt a kulcsa az egesznek. Es a legfontosabb, hogy mindig abbol indulj ki, mikor a teszet vegzed, hogy _valoszinu most almodom!_.

Meg ha tok nyilvanvalonak is latszik, hogy ebren vagy, akkor is feltetelezd, mert almodban is ebernek fogod hinni a szituaciot, es akkor sem fogod komolyan venni a kerdest!

Meg fogsz lepodni, mikor legeloszor rajossz, hogy ami tok valosagnak tunik, az valojaban alom.

Szoval rengeteget csinalni napkozben a teszteket!

2017. márc. 19. 15:05
 5/6 anonim válasza:
És mi van akkor, ha rémálmod van és tudod írányítani? Csak engem rémiszt ez meg?
2017. márc. 26. 21:24
 6/6 anonim válasza:
Ajánlom Dani Tudatos youtube csatornáját ^^
2017. máj. 21. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!