Nektek milyen érzés volt a tudatos álom?
egyszer sikerült úgy tudatosan álmodnom, hogy irányítottam is. amúgy nincs ezég erőm.elég fárasztó, de brutál jó volt, mert vandalíroztam, erőszakoltam és vertem. :D
sokszor vannak rémálmaim és tudom, hogy álmodok, mivel eléggé szürreális események zajlanak olyankor, de nem tudom őket módosítani, néha le vannak a végtagjaim blokkolva. ilyenkor felébresztem magam. (nagyokat pislogok)
nem tudom, hogy másik is így vannak-e ezzel, de én nem tudok álmomban olvasni és amikor ez tudatosul bennem, akkor sem tudok mit tenni.
amikor sikerült irányítanom az álmomat, elalvás előtt rengeteget gondolkodtam és folyamatosan éber voltam. hagytam magam kifárasztani és bár nem emlékeztem az elalvásomra, tudtam a feladatom és maradtam a gondolkodásnál, majd szépen irányíthattam. bár vot bennem egy kis para, hogy nem álmodom és a sitten leszek másnap, de valahogy mégis tudtam, hogy ez az én fantáziám, mert túl gyengyék voltak az áldozataim :D
Sok évvel ezelőtt volt egy-két hetes időszak, amikor többször előfordult velem. Érdekes volt és nagyszerű. Különös volt találkozni azzal, hogy bár elvileg bármit megtehettem volna, de mégsem tettem meg semmi extrát. Lekorlátozott a saját személyiségem.
Addig sem és azóta sem fordult elő, csak a rengetegszer újraálmodott eseményeknél tudom, hogy már megtörtént, és szinte már unom.
Hetente 1-2x el tudnám képzelni, de már fáradt vagyok akarni a tudatos álmokat.
Régebben, mikor még nem volt munkám, szabad életet éltem, nem kellett hajnalban felkelnem, akkor gyakran volt.Most már nincs, mivel nálam mindig akkor jött elő, mikor hajnali első spontán ébredés után még visszafeküdtem aludni.
A tudatos álom nagyon hasonlít a valósághoz(mint általában az álmok), de nálam a tudatos álmok mindíg nagyon tisztán kivehető, nagyon aprólékosan megfigyelhető részletekkel látszottak.Szó szerint tudatos, hiszen nagyon is a tudatában voltam minden apró részletnek, amit csak láttam az álmomban, nagyon kiélesedett a látásom, megfigyelő képességem.Általában ez volt az, amiből rájöttem hogy álmodok és akkor már elkezdtem kisérletezgetni, irányítani, ami sikerült is.
Vagy épp valami furcsa dolog történt az álomban és ebből jöttem rá, álmodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!