Szabó Péter kamuzik?
csak tényleg nagyon kíváncsi lennék már, mit tudna mondani róla egy olyan ember ,aki tényleg ismerte/ ismeri .
Ha akad ilyen , irjon nyugodtan :D
Mond és ír érdekes és jó dolgokat. De ezek ahogy az első hozzászólók egyike megjegyezte már közhelyek. Attól még meg lehet hallgatni és meg lehet nézni. Jó a beszélőkéje.
A szomorú kezdetű sztori (hajléktalanság) és az utána következő felemelkedés minden motivációs könyvnek és minden életvezetés tanácsadó szövegének a kötelező részei. Ez egy univerzális recept amit mindegyik használ. Mert ez ad hitelt az egésznek még ha kamu is. Több ilyen motivációs könyvet olvastam (vagy inkább átfutottam - gyorsolvastam) és egyik se különbözik ettől a recepttől. Van amelyikből film is készült. Pl ajánlom a Beszélgetések Istennel című könyvet és azonos című filmet. Ugyanez a recept. Ha a Szabóból is film készül majd biztosan sok kamu és túlzás lesz abban is. De ezt kajálják az emberek. Ez adható el.
# 15
Látszik, hogy azt a követ nem olvashattad, hanem átfutottad. Mint akinek annyi maradt meg a "Háború és békéről", hogy Oroszországról szól. xD
A biztosító üzletkötők pozícióját szokták bizonyos "vezető" pozíciónak nevezni, s mivel a kutya se megy üzletkötőnek, ezért abszolút reális, hogy Szabó Petya megkapja a "vezető" pozíciót.
Egyetértek amúgy, miszerint Szabó Petya a magyar Brian Tracy és tény és valóság, hogy kikúrt jól csinálja. Fényévekkel jobb ilyen (Brian Tracy, Szabó Péteres, magyar nyelvű) hanganyagokat hallgatni az autódban a szutyok rádió helyett, ha nem hiszed el, próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!